Radiatoren

Informatie

Radiatoren worden gebruikt om een ruimte te verwarmen. Het is een warmtewisselaar. In de radiatoren stroomt een vloeistof, vaak water, die warmte afstaat aan langsstromende lucht. SanitairKamer.nl heeft een breed assortiment op het gebied van radiatoren. Het assortiment is niet alleen breed maar ook uiterst scherp geprijsd.

Merken

• Vasco • Kermi • Plieger • Lambini design • Thermic • Jaga

Vermogen

Voordat u een keuze maakt is het belangrijk om te weten hoeveel vermogen u nodig heeft. Dit is afhankelijk van een aantal aspecten. Hoe groot is de ruimte die verwarmd moet worden? Welke temperatuur wilt u in de badkamer? Hoeveel buitenwanden heeft de ruimte? Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij een schema voor u gemaakt. Hiermee kunt u vaststellen hoeveel vermogen een radiator dient te hebben: Het aantal benodigde Watts per kubieke meter kunt u aflezen van de onderstaande matrix.

                       geen buitenwand      1 x buitenwand     2 x buitenwand
Badkamer           55 W                          65 W                    75 W
Keuken               50 W                          55 W                    60 W
Hal                     30 W                          40 W                    50 W
Woonkamer         40 W                          50 W                    60 W
Slaapkamer         30 W                          40 W                    50 W

Kubieke meters berekenen: Lengte x breedte x hoogte = m3 (kubieke meters).

Prijsklasse

Doordat SanitairKamer.nl grote partijen tegelijk opkoopt, kunnen we u de scherpste prijzen aanbieden. Wij staan garant voor kwaliteit en service. U heeft 14 dagen retourrecht waardoor u bij een niet passende aankoop altijd uw product kunt ruilen. Profiteer van de goedkoopste radiatoren bij SanitairKamer.nl!

Klantenservice

Komt u er niet uit of wilt u meer informatie over radiatoren, kranen, douchekabines en meer? Onze klantenservice kan u telefonisch te woord staan om de keuze makkelijker te maken. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. In Harderwijk kunt onze producten bekijken waardoor het misschien makkelijker is om te beslissen. Daar staan onze specialisten voor u klaar om al uw vragen door te nemen.