• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Radiatoren

Koud in je badkamer? Dat los je op met een radiator of vloerverwarming! Radiatoren kunnen heel praktisch zijn (denk aan een handdoekradiator) of juist zoals een design radiator een echte eyecatcher. Voor welke radiator ga jij?

Koop de beste radiator bij Sanitairkamer

In de badkamer is de radiator een van je grootste vrienden. Zeker in de wintermaanden, want niets is zo vervelend als een ijskoude badkamer. Bibberend de douche in, even genieten van de warmte en vervolgens als een ijspegel de badkamer weer uit. Een radiator vind je in alle vormen en maten, waar gaat je voorkeur naar uit: de welbekende waterverwarmende radiator, elektrische radiator, infraroodverwarming of vloerverwarming? De beste radiatoren vind je hier.

Welk type radiator past bij jou?

Een radiator kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Radiatoren heb je in alle vormen en maten. De eerste vraag die je beantwoordt is: ga je jouw radiator horizontaal ophangen of wil je liever een verticale radiator? Het is natuurlijk maar net hoeveel ruimte je hebt. Ga voor praktisch en kies voor een handdoekradiator die je handdoeken heerlijk mee verwarmt. Heerlijk voor ’t moment dat je nét de douche uitstapt en je jouw handdoek heerlijk verwarmd van de radiator haalt.

Elektrisch verwarmen of via water?

Een andere keuze die je maakt is: ga je voor elektrisch verwarmen of voor een waterverwarmende radiator? Met het oog op de toekomst wordt elektrisch verwarmen aangeraden, zeker omdat huizen in 2050 volledig gasloos moeten zijn. Een mooie oplossing daardoor zijn elektrische radiatoren of infraroodverwarming. Deze worden beide aangesloten op de elektra en bevatten een verwarmingselement dat verwarmd wordt. Nieuw is infraroodverwarming. Infraroodverwarming wordt uitgestraald via een paneel en is een ander type warmte en te vergelijken met zonnestralen op je huid. Een heerlijke warmte dus!

Deze radiatoren zijn geschikt voor elke ruimte

Maar een radiator hóef je natuurlijk niet per sé in je badkamer te plaatsen. Zo’n prachtige design radiator is ook te plaatsen in een andere ruimte in huis. Let dan wel op of de radiator voldoende vermogen heeft om de desbetreffende ruimte te verwarmen. Aan de hand van onderstaande tabel kun je gemakkelijk uitrekenen hoeveel vermogen jouw horizontale radiator nodig heeft om de ruimte te verwarmen. De berekening is als volgt: m3 van de ruimte x een van de toepasselijke waardes uit de tabel. Niet helemaal duidelijk? Lees onze blog met handige tips over vermogen radiator berekenen

 
  Geen buitenwand 1x buitenwand 2x buitenwand
Badkamer 55W 65W 75W
Keuken 50W 55W 60W
Hal 30W 40W 50W
Woonkamer 40W 50W 60W
Slaapkamer 30W 40W 50W

 

 

 

 

 

 

Kubieke meters berekenen: Lengte x breedte x hoogte = m3 (kubieke meters).

Welke radiator past binnen jouw badkamerstijl?

Een badkamer kan meerdere stijlen hebben, maar vaak heeft er 1 toch wel de overhand. In de moderne badkamer is een design radiator een gouden match, waar je in een industriële badkamer toch al snel gaat voor een zwarte radiator die matcht met je zwarte inloopdouche. Of ga je meer voor de charme van een ouderwetse radiator?