Bad thermostaatkranen

Verkoper spreken
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een heerlijk warm bad dankzij de badthermostaatkraan

Genieten van het gemak van de badthermostaatkraan? Met een badthermostaatkraan geniet je elke dag van een heerlijk warm bad! Dit type kraan mengt namelijk zelf het warme en het koude water tot de temperatuur die jij hebt ingesteld. Ideaal!

Voordelen van de badthermostaatkraan

We hadden het er hierboven al even over. Dankzij de thermostaat in de kraan mengt deze badkraan zelf het koud en het warme water tot een heerlijk temperatuurtje. Nóg een groot voordeel is, is dat je je daardoor nooit zult verbranden aan té heet water. De begrenzer in de badthermostaatkraan zorgt ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw ontspannen badmoment! Daarnaast is een badthermostaatkraan ook te bestellen met een handdouche waarmee je gemakkelijk het bad nog even na kunt spoelen of je haar kunt uitspoelen in bad.

Hoe werken badthermostaatkranen?

Een badthermostaatkraan heeft aan beide kanten twee knoppen die je kunt bedienen. Met de ene knop stel je de gewenste temperatuur van het water in en met de andere knop bedien je de watertoevoer & sterkte van de straal. Heb je een thermostaat badkraan met handdouche? Dan heb je nog een extra knop waarmee je de handdouche aanzet. Gemakkelijk toch?

Wat is het verschil met de badmengkraan?

Het verschil tussen een badthermostaatkraan en een badmengkraan is dat je bij een mengkraan per badbeurt zelf het koude en warme water moet instellen. De badmengkraan is daardoor een budgetvriendelijkere optie dan de badthermostaatkraan, maar kost wel iets meer tijd om de ideale temperatuur te bereiken!