Bad thermostaatkranen

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bad thermostaatkraan kopen?

Sanitairkamer heeft een ruim aanbod aan badthermostaat kranen. Zoals de naam ook zegt zijn deze kranen bedoeld voor het bad en kunnen deze tegen de muur gebouwd worden. Hierdoor is al het installatiemateriaal wat nodig is mooi in de muur weggewerkt. De thermostatische badkraan werkt hetzelfde als de thermostatische douchekraan. Wanneer je aan de rechter draaiknop draait regel je de temperatuur. Ook op deze knop zit een functie die de kraan blokkeert wanneer deze 38 graden word. Deze functie zit voor de veiligheid van kinderen erop zodat deze niet zomaar de kraan op hun warmst kunnen zetten. Als je de aan de linker knop draait regel je de watertoevoer. Op deze toevoer zit een waterbesparende blokkering zodat je geen onnodig water aan het gebruiken bent Het voordeel van deze blokkering is dat het mengen van je water niet lang duurt, zo heb je snel de goede balans tussen warm en koud water.

Kleur

De bad thermostaatkranen kunnen in verschillende kleuren geleverd worden namelijk:

 • Chroom
 • Geborsteld staal
 • Mat zwart
 • Zwart

De nieuwste trend van tegenwoordig is zwart sanitair, ook bad thermostaatkranen kunnen in het zwart geleverd worden. Combineer verschillende producten van hetzelfde merk om een mooie gelijke badkamer te krijgen als resultaat! Zwart sanitair staat goed in contrast met zowel witte als natuurlijke tinten.

Badkraan materiaal

Natuurlijk is niet elke badkraan van hetzelfde materiaal gemaakt. De bad thermostaatkranen kunnen in verschillende materialen geleverd worden namelijk:

 • Messing
 • Metaal

Deze materialen kunnen goed tegen natte en vochtige ruimten, hierdoor worden ze gebruikt in badkamers. Het mooiste is natuurlijk als je al je onderdelen van je badkamer in dezelfde materiaalsoort zou hebben. Voor advies nodigen wij je uit om eens in onze showroom te komen kijken!

Prijsklasse

De prijsklasse van de bad thermostaatkranen verschillen van relatief goedkoop naar erg duur. Natuurlijk kan je een bad zo luxe maken als je zelf wilt. Wij als Sanitairkamer proberen de beste prijs/kwaliteit verhouding te krijgen ten opzichte van onze andere concurrenten. Ongeacht de prijs, de producten zijn allemaal van goede kwaliteit en hebben minimaal 2 jaar garantie. Hierbij staat de kwaliteit van het product en de wens van de klant altijd voorop bij ons.