Handdouche

Informatie

Veel mensen beginnen hun dag met een ontspannen douche. Dit is de manier waarop zij langzaam wakker worden en de wereld aan kunnen. Maar voor een ontspannen douche zijn een aantal items noodzakelijk. Het belangrijkste product is wel de douchekop.

Naast hele douchesets bieden we ook losse handdouches aan. Als u op zoek bent naar een beter exemplaar dan bent u hier aan het goede adres. De laatste tijd lijkt het alsof regendouches de norm zijn geworden maar de handdouche wint nog steeds. Veel badkamers hebben de ruimte niet om een handdouche te installeren en daarnaast houden veel mensen ook niet van zo’n grote douche.

Een handdouche is makkelijk en simpel van hoogte te verstellen door middel van een glijstang. Als de handdouche daarbij nog verschillende standen heeft dan heeft u ’s ochtends een ultiem rustmoment.

Kijk vooral eens rond naar de verschillende soorten die er zijn. Kiest u voor een traditionele ronde handdouche of gaat u toch voor een modernere rechthoekige variant.

Merken

Handdouches kan men vinden in veel verschillende prijscategorieën. Hierdoor is er voor elk budget een mooi en goed product te vinden.

•  Best Design •  Dornbracht •  Grohe •  Hansa •  Hans Grohe •  Mueller • Schutte

Klantenservice

Bent u benieuwd naar het verschil in verschillende soorten handdouches, laat het ons weten. Onze specialisten hebben jaren van ervaring en kunnen u helpen. Hierdoor geniet u zo snel mogelijk van de perfecte douchekop! En bij iedere bestelling boven de €100,- betalen wij de verzendkosten voor u.

 Wilt u de douchekoppen in het echt zien, kom dan langs in onze showroom in Harderwijk. Op afspraak kunt u bij ons langskomen waarbij u wordt geholpen door ons vakkundige personeel. Denkt u eraan om uw badkamer te verbouwen, bespreek dan zeker deze optie! Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen.