Handdouche

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ons brede assortiment handdouches

Is je huidige handdouche wel aan vervanging toe? Tijd voor een nieuwe! Dankzij ons brede assortiment handdouches heb je keuze uit verschillende type handdouches maar ook verschillende kleuren.

Waar gebruik je een handdouche voor?

Een handdouche gebruik je naast je huidige douchekop om bijvoorbeeld te douchen zonder dat je haren nat worden of om bijvoorbeeld je bad na te spoelen na het badderen. Zo’n handdouche maak je compleet met handdouchehouder (om hem gemakkelijk aan op te hangen) en doucheslang.

Verschillende type handdouches

Handdouches heb je in twee verschillende types in en ronde vorm of de staafhanddouche. Het voordeel van zo’n ronde handdouche is dat deze vaak verstelbaar zijn en je dus kunt genieten van verschillende standen. Handig als je deze handdouche inderdaad gebruikt om onder te douchen als je je haar niet nat wilt maken. Wil je je handdouche kunnen verstellen in hoogte? Kijk dan eens naar een verstelbare glijstang of maak je regendoucheset compleet met nieuwe handdouche!


Veelgestelde vragen over handdouches

Wat is een handdouche?

Een handdouche is een extra (kleinere) douchekop naast je hoofddouche of baduitloop en wordt gebruikt voor het naspoelen van het bad, schoonspoelen van de douchewand, wanneer je alleen je lichaam wilt wassen en je je haar droog wilt houden of juist zeep uit je haar wilt spoelen als je in bad zit. Een handdouche is te verkrijgen in een staafvorm of in de vorm van een douchekop met meerdere standen. Een handige toevoeging voor jouw douche of bad!

 

Welke verschillende type handdouches zijn er?

Op zoek dus naar een handdouche voor in jouw douche of bij je bad? Dan heb je naast de keuze uit toffe kleurtjes ook de keuze uit een staafhanddouche of een handdouche in de vorm van een kleine douchekop. Zo’n kleinere douchekop heeft meerdere standen en wordt daarom ook wel gebruikt als hoofddouche in bijvoorbeeld huurhuizen. Handig!