Handdouche

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Handdouche

Veel mensen beginnen hun dag met een ontspannen douche. Dit is de manier waarop zij langzaam wakker worden en zich voorbereiden op de dag. Maar voor een ontspannen douche zijn een aantal items noodzakelijk. Het belangrijkste product is wel de douchekop. Een goede douchekop zorgt namelijk voor optimaal comfort onder de douche. Maar om te genieten van de douchekop heb je een goede handdouche nodig. Bij Sanitairkamer.nl hebben we een ruim aanbod handdouches voor de laagste prijs.

Handdouche kopen

Naast hele douchesets bieden we ook losse handdouches aan. Als je op zoek bent naar een beter exemplaar dan ben je hier aan het goede adres. De laatste tijd lijkt het alsof iedereen een regendouche koopt, maar de handdouche wint nog steeds. Veel badkamers hebben de ruimte niet om een hele doucheset te installeren en daarnaast houden veel mensen ook niet van zo’n grote douche. Een handdouche is makkelijk en simpel van hoogte te verstellen door middel van een glijstang. Als de handdouche daarbij nog verschillende standen heeft, heb je ’s ochtends een ultiem rustmoment. Kijk vooral eens rond naar de verschillende soorten die we bij Sanitairkamer verkopen. Kies je voor een traditionele ronde handdouche of ga je toch voor een modernere rechthoekige of vierkante douchekop?

Handdouche maten en soorten

Bij Sanitairkamer.nl vind je handdouches in verschillende soorten. De traditionele handdouche is rond chroom. In veel badkamers zien we deze handdouche nog steeds, maar in de moderne badkamers zien we steeds vaker andere handdouches. Een materiaal dat steeds vaker gebruikt wordt, is de RVS look. Ook worden handdouches steeds vaker in een vierkante of rechthoekige vorm gekocht, in plaats van rond. Daarnaast zien we steeds meer handdouches in een staafmodel, zoals de staaf handdouche van Mueller. Deze heeft net als een vierkante of rechthoekige handdouche een elegant en luxe uiterlijk. Een ronde handdouche heeft daarentegen een speelse uitstraling.

Het verschil zit ook in het aantal straalsoorten die uit de douchekop komen. Je hebt bijvoorbeeld een standaard handdouche set, maar ook een handdouche met veel functies en stralen. Vaak hebben A-merken douchekoppen met deze functies, zoals de Grohe handdouches, Dorndracht handdouches en Hansgrohe handdouches. Je hebt bijvoorbeeld douchekoppen met harde waterstralen of met een regenstand functie. De ronde handdouche van Schütte heeft maar liefst vijf straalsoorten.

Handdouche of regendouche?

Een regendouche is voor veel mensen het ultieme gevoel van luxe. Toch heeft een handdouche ook veel voordelen die een regendouche niet heeft. Een regendouche heeft bijvoorbeeld maar één hoogte, terwijl een handdouche op verschillende hoogtes kan worden ingesteld. Een handdouche kan daarom voor elk persoon in het huishouden versteld worden. Daarnaast is het handig dat je de handdouche uit de standaard kan halen. Op deze manier kun je de douche ook nog naspoelen. Dit kan bijvoorbeeld heel handig zijn als je de douche schoongemaakt hebt. Dan kun je namelijk het zeep van de muur spoelen.

Ook voor andere sanitair producten die bij een verbouwing van de badkamer nodig zijn, ben je bij Sanitairkamer.nl aan het juiste adres. Kijk bijvoorbeeld eens naar een complete douchecabinedouchegootdouchepaneel of stoomcabine.

Doucheaccessoires

Wil je een handdouche kopen? Dan krijg je te maken met meer doucheaccessoires, zoals de glijstang, doucheslang en handdouchehouders. Daarnaast zijn er nog veel meer producten die bij de verbouwing van de douche komen kijken. Zo moet je bijvoorbeeld een keuze maken tussen een douchedeur of een douchegordijn. Als je een douchegordijn koopt, heb je bijvoorbeeld een douchestang nodig om het gordijn aan te hangen. Ook zijn doucheaccessoires, zoals handdoek haakjes en flaconhouders erg handig.

Merken

Handdouches kan men vinden in veel verschillende prijscategorieën. Hierdoor is er voor elk budget een mooi en goed product te vinden. Wij verkopen handdouches van de merken: Badstuber, Best Design, Dornbracht, Grohe, Hansa, Hansgrohe, Ideal Standard, Kludi, Logé, Mueller, Neoperl, Oras, Plieger, Rada, Schutte, Sento, Tiger en Venlo.

Naast losse handdouches van deze merken hebben wij een uitgebreid assortiment aan glijstangen, doucheslangen en handdouchehouders.

Klantenservice

Ben je benieuwd naar het verschil in verschillende soorten handdouches, laat het ons weten. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring en kunnen je helpen. Hierdoor geniet je zo snel mogelijk van de perfecte douchekop! Bij een bestelling boven €100,- profiteer je bij ons van gratis verzending. Wij hebben verschillende betaalmogelijkheden, zoals iDeal, PayPal en achteraf betalen.

Wil je de handdouches liever in het echt zien voordat je er één koopt? Kom dan langs in onze showrooms. Op afspraak kun je bij ons langskomen waarbij je wordt geholpen door ons vakkundige personeel. Ben je van plan om je badkamer te verbouwen? Bespreek dan zeker deze optie! Laat ons weten hoe wij je het beste kunnen helpen. Bij Sanitairkamer.nl kun je alle sanitair producten voor je nieuwe badkamer online kopen.