Toilet sets

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toiletset kopen bij Sanitairkamer

Gaat u uw badkamer of toilet opnieuw inrichten? Kies dan voor een complete toilet set van Sanitairkamer.nl! De toiletsets die wij hebben samengesteld zijn helemaal compleet en bestaan uit een inbouwreservoir, een toiletpot, een zitting en een drukplaat. Daarnaast zijn de bevestigingsmaterialen uiteraard ook bijgevoegd.

Buiten dat een toilet set u tijd bespaard omdat u niet alle producten los hoeft uit te zoeken scheelt het ook in de portemonnee! De samengestelde sets zijn namelijk voordeliger dan de losse producten bij elkaar.

Mooie producten in iedere prijsklasse

Sanitairkamer streeft ernaar iedereen een passend product te bieden, zo heeft al een complete toiletset vanaf €189,-

Wilt u iets meer luxe of een mooiere drukplaat? Dan kunt u hiervoor kiezen bij de verschillende sets. Een toilet dat nu ontzettend populair is, is de Mueller Afesta. Door de ruime keuze in toiletpotten heeft u altijd een design dat bij u past. Zo zijn er toiletten in verschillende vormen en met bijvoorbeeld een verdekte bevestiging.

Andere zitting of drukplaat?

U heeft alle vrijheid in het kiezen van designs. De meeste toiletsets zijn beschikbaar met een softclose zitting en een aantal met slimline zitting. Uiteraard is het ook mogelijk om een toilet te bestellen met standaard zitting.

De keuze in drukplaten is ontzettend ruim. Kiest u voor een klassiek witte drukplaat of gaat u liever voor een modern chroom of zwart afgewerkte drukplaat? Bijna alles is mogelijk! Let er wel op dat bij de verschillende inbouwreservoirs ook weer verschillende drukplaten passen.

Randloos, Direct Flush en compact

De hangende toiletten in de toiletsets zijn beschikbaar in verschillende modellen. Zo zijn er modellen zonder spoelrand, dit noemen wij ook wel: Rimfree, Rimless of Direct Flush. Een toilet zonder spoelrand is extra hygiënisch en maakt schoonmaken extra makkelijk!

Heeft u niet zoveel ruimte in het toilet of de badkamer? Kies dan voor een compact toilet, deze zijn iets korter dan normale toiletten. U levert niet in aan zitoppervlak, de besparing zit hem in de bevestiging van het toilet.

Verschillende inbouwreservoirs

De kwaliteit van een inbouwreservoir is ontzettend belangrijk. Omdat dit product de muur in gaat is het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat het kwaliteit is. Het gros van de toiletsets bieden wij aan met een Geberit inbouwreservoir. Dit merk staat garant voor kwaliteit en het bijna alle loodgieters werken het liefst met Geberit inbouwreservoirs.

De verschillende Geberit reservoirs verschillen in doorspoelmogelijkheden, inbouwdiepte en drukplaatkeuze.

Naast Geberit reservoirs hebben wij ook sets in de aanbieding met Plieger of Grohe inbouwreservoirs. Ook deze merken bieden u de garantie dat u er niet meer naar hoeft om te kijken na het inbouwen.

Wat heeft u nog meer nodig?

De toiletsets hebben nog een aantal optionele keuzes. Zo kunt u ervoor kiezen een inbouw toiletblokhouder mee te bestellen. Zo is het toiletblokje mooi weggewerkt en bij een randloos toilet is dit de enige optie. Omdat u geen spoelrand heeft kunt u hier namelijk geen normale toiletblokhouder in hangen. U kunt de houders vinden onder de toebehoren van de verschillende setjes.

Als u uw toilet aan het inrichten bent wilt u dit afmaken met mooie accessoires en misschien zelfs nieuwe tegels. Sanitairkamer heeft een ruim assortiment aan verschillende producten om uw hele toilet of badkamer af te maken.

Wij staan altijd voor u klaar

Wij streven er naar om u zo goed mogelijk te helpen en denken graag mee bij het inrichten van uw droombadkamer. Heeft u vragen of twijfelt u over een productkeuze? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze professionals. Zij kunnen u voorzien van alle informatie en hebben door de ruime ervaring zicht op welke producten uitstekend bij elkaar passen.

Wij nodigen u ook graag uit om langs te komen in onze showroom, hier hebben wij een groot deel van onze producten ten toon staan en kunt u deze zien en ervaren!