Toilet sets

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toiletset kopen bij Sanitairkamer

Bij Sanitairkamer helpen we je graag een handje, daarom hebben we toiletsets samengesteld waarin al het sanitair zit wat je nodig hebt om jouw wc te installeren. En dat allemaal in dezelfde stijl, handig!

Voordelen van een toiletset

De samengestelde toilet sets brengen zeker wat voordelen met zich mee. Wij zorgen namelijk in de toilet set voor sanitair dat perfect met elkaar matcht, zo hoef je niet zelf alle opties bij langs. Daarnaast betaal je voor een toiletset een vaste pakketprijs, wat ervoor zorgt dat je voordeliger uit bent dan als je de items los van elkaar koopt. Ideaal! Je hoeft alleen nog maar een keuze te maken welke set je wilt en je toilet is klaar om geïnstalleerd te worden.

Inhoud van de toiletset

Maar, wat zit er dan in zo’n toiletset? Een toiletset bevat de volgende items:

-          Reservoir (inbouw)

-          Hangend toilet of staand toilet

-          Wc bril

-          Bedieningsplaat

-          En natuurlijk de benodigde bevestigingsmaterialen

Mocht je liever een andere wc bril of bedieningsplaat in de set hebben? Neem even contact met ons op of kom naar de showroom, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Toiletinspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

Weet je nog niet helemaal welke toiletset je voorkeur heeft of wil je ons aanbod eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment toiletsets in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!