Douchegordijnen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Het perfecte douchegordijn voor jou

Wat is het allerfijnste om te doen na een zware werk- of schooldag? Heerlijk onder de douche staan in je vrije tijd en alle zorgen voor eventjes vergeten. Dit kan je natuurlijk doen in een saaie degelijke douche, maar je kan ook een douchegordijn gebruiken. Voor het douchegordijnen kopen, moet je je wel verschillende dingen afvragen. Welke soorten en maten zijn er? Hoe hoog moet een douchegordijn hangen en welke douchegordijnen zijn er allemaal? Voor het ophangen van het douchegordijn moet je een douchegordijn stang en ringen gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor de Sealskin douchegordijnstang of de Sealskin douchegordijn ringen. Bij Sanitairkamer ben je aan het juiste adres voor de mooiste douchegordijnen. 

Merken douchegordijn

Het is natuurlijk belangrijk om een goed douchegordijn te hebben. Hiermee voorkom je dat er allemaal water in de badkamer komt. Wij, van Sanitairkamer verkopen twee soorten merken die off- en online te koop zijn. Dit zijn de Sealskin douchegordijnen en de Differnz douchegordijnen.

Differnz douchegordijnen

Differnz is hét ideale merk om de badkamer een moderne uitstraling te geven. Met als eye-catcher het prachtige douchegordijn. Het merk staat voor kwaliteit en uitstraling, wat bijvoorbeeld in uiting komt door de waterafstotende polyester gordijnen.

Sealskin douchegordijnen

De Sealskin douchegordijnen maken jouw badkamer helemaal af! Sealskin is hét merk onder de douchegordijnen. Dankzij haar unieke kleuren en materiaal gebruik, blijft het merk een voorloper in de branche. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Sealskin douchegordijn Madeira lijn. Met het douchegordijn Madeira creëer je een modern en strak uiterlijk voor de badkamer. Voor de grotere badkamers is het Sealskin double douchegordijn ideaal! Om het water zo ideaal mogelijk weg te laten lopen, is het handig om een douchegoot te nemen.

Breedte douchegordijn

De douchegordijnen bij Sanitairkamer zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes. Hierdoor is er altijd één geschikt voor jouw douche of bad. Ze zijn te koop in verschillende kleuren en gemaakt van waterafstotende materialen.

Douchegordijn 120x200 cm

Het douchegordijn in de maat 120x200 cm is de kleinste variant van Differnz. Dit douchegordijn is ideaal voor de wat kleinere bad of doucheruimten. Doordat het is gemaakt van waterafstotende polyester blijft je badkamer droog. Hierdoor kan je optimaal genieten van douchen of badderen in je vrij tijd. Het Differnz Color douchegordijn 120x200 is verkrijgbaar in de kleuren wit en champagne. Vooral de kleur champagne kan jouw badkamer helemaal afmaken. Deze gewaagde kleur zorgt voor een modern en stoer uiterlijk. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een effen kleur zoals wit. Hiermee geef je de badkamer een strakke look. Het douchegordijn heeft een standaard hoogte, namelijk 200 cm.

Douchegordijn 180x200 cm

De meest voorkomende maat douchegordijn is de maat 180x120 cm. Dit douchegordijn is geschikt voor de meeste badkamers. Daarom is deze ook in allerlei verschillende kleuren en materialen beschikbaar. Met dit douchegordijn kan je bijvoorbeeld kiezen voor een effen kleur, maar heb je ook de mogelijkheid om er één te nemen met figuurtjes. Zo kan je kiezen uit een jungle douchegordijn of één met cactussen. Door de vele variaties wordt het douchegordijn één van de belangrijkste badkamer accessoires in huis.

Douchegordijn 180x200 cm met patroontjes

Het is heel leuk om de badkamer op te fleuren met een douchegordijn met patroontjes. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor streepjes of cirkels op het gordijn. Hiermee houd je het design strak in de badkamer. Dit geeft echter wel de ruimte om je eigen touch te geven aan het sanitair. Deze patroontjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat voor iedereen zijn of haar perfecte douchegordijn kan worden gevonden. Ook kan je dit natuurlijk ideaal combineren met andere bad accessoires en douche accessoires.

Douchegordijn 180x200 cm met figuurtjes

Ook kan je voor de iets speelse variant kiezen door een douchegordijn met figuurtjes te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cactussen of vissen. Dit douchegordijn is vooral leuk voor gezinnen met wat jongere kinderen. De vrolijke figuurtjes en kleuren maken de badkamer een hele fijne plek voor kids. Kies bijvoorbeeld voor het jungle douchegordijn. Hierdoor zal je er bijvoorbeeld nooit meer last van hebben dat de kinderen niet in bad willen. Dit heb je dan allemaal te danken aan het te gekke douchegordijn! Natuurlijk kan je de leuke figuren ook in een strakke moderne badkamer gebruiken.

Douchegordijn 180x200 cm in effen kleur

Daarnaast kun je ook kiezen voor een douchegordijn in effen kleur. Hierbij kan je kiezen voor neutrale kleuren als bruin, zwart, wit en grijs. Dit zijn kleuren om het douchegordijn goed te combineren bij de rest van het interieur. Het is veel spannender om een knalkleur te gebruiken. Hiermee maak je het echt één van je unieke badkamer accessoires. Kies bijvoorbeeld voor felblauw om het douchegordijn er echt uit te laten springen. Natuurlijk is kleur uiteindelijk een kwestie van smaak en over smaak valt niet te twisten. Het belangrijkste is, dat je tevreden bent over je badkamer accessoires.

Douchegordijn 240x200 cm

Last but not least kan je kiezen voor het grootste douchegordijn. Dit douchegordijn is 240x200 cm en is daarom uitermate geschikt voor de grote baden en doucheruimtes. Dit douchegordijn is alleen verkrijgbaar in de kleur wit. Het gordijn heeft net als de andere douchegordijnen een verzwaarde onderzoom, waardoor er geen water uit de badkuip of douche ruime kan lopen.

Hoe vaak moet je een douchegordijn wassen?

Een veelgestelde vraag bij onze helpdesk is hoe vaak een douchegordijn moet worden gewassen? Bij Sanitairkamer raden wij aan, om het douchegordijn vier keer per jaar te wassen. Dit komt dus neer op één keer per seizoen. Hierdoor voorkom je dat het douchegordijn erg vies wordt en dat je hem niet langer kan gebruiken. Het douchegordijn van Differnz kan in de wasmachine worden gewassen bij een temperatuur van 30 graden Celcius. Hierdoor voorkom je eventuele vieze plekken en uiteindelijk schimmels.

Hoe kan ik het douchegordijn zo lang mogelijk mee laten gaan?

Zorg ervoor dat het douchegordijn de juiste lengte heeft, hierdoor voorkom je dat het douchegordijn in de natte douchebak blijft liggen. Door dit te doen droogt het gordijn sneller en dit voorkomt schimmels. Ook is het slim om het douchegordijn te sluiten na gebruik. Hierdoor krijgt vocht niet de kans om bijvoorbeeld in de Sealskin douchegordijnen te trekken.

Garantie douchegordijn

Op de douchegordijnen van het merk Differnz heb je een garantie van twee jaar. Bij de Sealskin douchegordijnen heb je een garantie van vijf jaar. Door deze garantie zorgen wij ervoor, dat er bij eventuele problemen zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden. Voor eventuele vervolgvragen kun je ons altijd mailen of bellen.

Service van Sanitairkamer

Dankzij de jarenlange ervaring in de verkoop van sanitair artikelen heeft Sanitairkamer op bijna elke vraag een antwoord. Heb je bijvoorbeeld vragen over welke douchegordijnen kopen? Geen probleem, je kan altijd contact met ons opnemen! Dit kan je doen door onze klantenservice te bellen of door een mailtje te sturen. Bij Sanitairkamer helpen we je graag verder met vragen en opmerkingen. Je kan ook altijd even kijken in de algemene voorwaarden, misschien staat hier het antwoord wel.

Ook kan je bij Sanitairkamer terecht voor andere badkamer accessoires. Door ons ruime assortiment kan je jouw ideale badkamer samenstellen. Kijk op onze website naar de vele mogelijkheden. Wij verkopen uitsluitend merken van hoogwaardige kwaliteit in onze winkel. Hieronder vallen bijvoorbeeld SPHINX en Grohe. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Harderwijk.