Fonteinkast

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Informatie

Een fonteinkast is ideaal voor uw toiletruimte. Het zorgt voor extra opslag ruimte zonder dat het rommelig gaat ogen in een vaak kleine ruimte. U kunt er zeep wegleggen, wc-rollen, schone handdoekjes en nog veel meer. Houdt uw toilet rustig en opgeruimd door middel van een fonteinkast. Bij SanitairKamer.nl vindt u zowel rustige, strakke modellen als robuuste design modellen.

Merken

 • Villeroy & Boch 
 • Lambini design
 • Sphinx
 • Duravit
 • Detremmerie
 • Keramag

We hebben verschillende merken in ons assortiment, de een bekender dan de ander. Al onze merken zijn door onszelf getest waardoor we u kunnen verzekeren dat u kwaliteitsproducten in huis haalt. Aangezien we altijd rechtstreeks inkopen bij de leverancier verzekert Sanitairkamer.nl de scherpste prijzen.

Prijsklasse

De prijzen van een fonteinkast beginnen vanaf € 100,-. Deze prijs geldt voor de kast zelf. Hiernaast kunt u nog artikelen toevoegen zoals een fonteinbakje of wasbakje, een fonteinkraan, een afvoer en een sifon. SanitairKamer.nl heeft complete sets samengesteld voor u. Dit zorgt ervoor dat u zelf niet meer de juiste artikelen bij elkaar hoeft te zoeken en bij levering er niet achter komt dat u iets bent vergeten.

Afmetingen

Een fonteinkast is er in vele afmetingen te krijgen. Bereken dan ook goed wat de maximale afmetingen zijn voor uw toiletruimte. Er zijn zeer smalle ondiepe modellen ontworpen, zodat ook een klein toilet voorzien kan worden. Eventueel in combinatie met ondiep wandcloset is er meer mogelijk dan u denkt. Voor de ruimere toiletten zijn er ook wat grotere kasten ontworpen, zodat u nog meer opbergruimte heeft.

Klantenservice

Kijk gerust rond of informeer naar de mogelijkheden bij SanitairKamer.nl voor een fonteinkast, wastafel of kraan. U kunt onze producten ook bekijken in onze grote showroom in Harderwijk. Hiervoor maakt u een afspraak waarna een specialist u helpt bij het samenstellen van uw droombadkamer of toiletruimte.