Fonteinkasten

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pimp je toilet met een gloednieuw toiletkastje

Kan jouw toilet wel een nieuw toiletkastje gebruiken en heb je er de ruimte voor? Een wc-kastje voor onder je fontein is ideaal. Je krijgt dankzij het plaatsen van een fonteinkast nét even iets meer opbergruimte in jouw toilet voor het opbergen van hygiëneproducten en misschien een klein voorraadje wc-rollen. Heerlijk!

Verschillende type wc-kastjes

Een toiletruimte is doorgaans nou niet de grootste ruimte in huis, het wordt natuurlijk ook niet zomaar het kleinste kamertje in huis genoemd. Maar heb je plek voor een wc-kastje? Dan heb je de keuze uit een ruim assortiment, dit zijn de opties:

 • toilet waskommen op een plankje;
 • fonteinkasten met een stalen frame;
 • open of dichte toiletkastjes.

De perfecte fonteinkast binnen jouw badkamerstijl

Helemaal fan van een modern of industrieel toilet? Of ben je meer van de landelijke stijl? Hoe dan ook, in ons assortiment fonteinkasten zit er ongetwijfeld een mooie voor je tussen! Eentje uitgekozen? Maak je toilet kast vervolgens helemaal af met bijvoorbeeld een trendy zwarte kraan of gouden kraan en koop een bijbehorend sifon & afvoerplug.


Veelgestelde vragen over wc-kastjes

Welke verschillende toiletkasten zijn er?

In ons brede assortiment toiletkastjes scoor je voor elke badkamerstijl een leuke toiletkast. Industriële, moderne en landelijke toiletkastjes zorgen voor lekker veel keuze. Ga je voor een fonteinplankje met een waskom of voor een kastje met meer opbergruimte? Maak een keuze tussen een leuk kleurtje en maak je toiletkast compleet met een trendy fonteinkraan!

 

Komt de fonteinkast direct met een wasbak?

In onze fonteinsetjes scoor je een toiletkast én een bijpassende wasbak. Vaak te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen en in diverse uitvoeringen. Ga je voor een fontein met een open kast, een dichte kast of een wandplank met waskom?

Is een toiletmeubel ook mogelijk in een klein toilet?

Zeker! Voor elk toilet vind je de leukste toiletmeubels. Ook voor een klein toilet. Ga voor een toiletkast van 30 of 40cm of een wastafelblad met een waskom om de ruimte open te houden. Maak je keuze tussen een open toiletkast of een dichte toiletkast en maak je toiletmeubel compleet met een toffe kraan.

 

Wat zijn de trends onder de toiletkastjes?

Een stoere industriële fonteinkast, een eikenhouten toiletmeubel of een meubel met een duurzaam solid surface fontein. Net wat past bij jouw badkamerstijl! Maak je toilet vervolgens helemaal af met een kraan, sifon en afvoerplug in dezelfde stijl!