Half-vrijstaand bubbelbad

Filteren
Filteren

Half vrijstaand bubbelbad

Ontspanning is een belangrijk onderdeel van je dag. Een half vrijstaand bubbelbad biedt dagelijks een stukje luxe en rust om alle prikkels van een drukke dag te verwerken. Daarnaast straalt een bubbelbad luxe uit in een badkamer.

Soms is de keuze tussen een inbouw bad en een vrijstaand bad lastig en net niet wat je wilt. Dan kies je voor een half vrijstaand bad! Doordat het bad tegen de muur staat bespaar je ruimte en is het eenvoudiger om het bad en de waterleidingen aan te leggen.

Wanneer je een half vrijstaand bubbelbad koopt is het belangrijk om met bepaalde dingen rekening te houden. De badkamerindeling is een belangrijk onderdeel hiervan. Zo is het goed om te bepalen of je het half vrijstaande bad aan de wand of in een hoek gaat plaatsen. En welke afmeting moet het bubbelbad hebben? We hebben namelijk een ruime keuze aan half vrijstaande baden in verschillende maten. Hierdoor is er voor elke badkamer een passende optie! Daarnaast speelt persoonlijke voorkeur een grote rol. Ga je voor een strak ontwerp? Voor rechte lijnen of een ronde vorm? Het is allemaal mogelijk en bepalend voor de uitstraling van je badkamer.

Half vrijstaand bubbelbad kopen

Ben je enthousiast en wil je een half vrijstaand bubbelbad kopen? Je hoeft enkel de juiste te kiezen! Ga je voor een spa bubbelbad met luchtjets, een hydro bubbelbad met waterjets of een combinatie van beide? Jij bepaalt! Vind je het fijn om deze keuze samen te maken? Onze sanitair specialisten denken met je mee! Breng een bezoekje aan onze badkamer showrooms.