Standaard keukenkraan

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nieuwe keukenkraan nodig? Bekijk ons assortiment keukenkranen

Een keukenkraan is natuurlijk onmisbaar in je keuken. Maar een kraan hoeft natuurlijk niet standaard rond, gebogen of rvs-kleurig te zijn. In ons brede assortiment keukenkranen vind je keukenkranen van verschillende formaten, soorten én kleuren. En ben je op zoek naar een goedkope keukenkraan? Er is bij ons ook altijd een keukenkraan die bij je budget past!

Type keukenkranen: de luxere keukenhulpen

Naast de welbekende keukenkraan, die je tegenwoordig overigens in superleuke kleuren kunt krijgen, kun je ook kiezen voor een kokendwaterkraan of keukenkraan met handdouche. Allebei handig, op hun eigen manier!

Een moderne of klassieke keukenkraan

In ons assortiment keukenkranen vind je kranen voor elke interieurstijl. Fan van een moderne keuken? Ga dan voor een hoekig model met een designlook óf voor een lekker rond model. Meer fan van een stoere industriële look? Dan is een zwarte kraan natuurlijk onmisbaar. Houd jij van gezelligheid in je keuken? In een landelijke keuken mag natuurlijk een nostalgische keukenkraan niet ontbreken in een chromen, gouden of koperen kleur. Wat is jouw favoriete stijl?

Houd je keukenkraan kalkvrij met een waterontharder

Wist je dat kalk in ons kraanwater langzaamaan onze kranen, sanitair, glazen douchewanden, etc. aantast? Steeds vaker kiezen onze klanten om een waterontharder op of tussen de leidingen te plaatsen. Een grote trend op het gebied van kranen zijn gekleurde kranen, waar je kalkaanslag nóg beter op terugziet. Een waterontharder zorgt ervoor dat kalk zich niet meer hecht aan jouw kraan en sanitair. Langer genieten van je keukenkraan dus!