Inbouw badkranen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Modern & strak hè, zo’n inbouw badkraan?

Dat een inbouw badkraan thuishoort in een moderne badkamer hoeven we je misschien niet te vertellen. Een inbouw badkraan geeft namelijk een ontzettend luxe look aan je bad (hallo watervalkraan!) en de rest van de ruimte. Wist je dat een inbouw badkraan uit twee delen bestaat? Namelijk uit een inbouwdeel en een afbouwdeel. Het inbouwdeel installeer je in de muur en sluit je aan op de waterleiding waar je vervolgens het afbouwdeel (frontje) op monteert. Daarnaast bestaat een inbouw badkraan uit een losse kraanuitloop en een losse hendel om de watertoevoer te bedienen. Wij zijn fan van de populaire inbouw badkraan, jij?

Een badmengkraan of badthermostaatkraan?

Naast de keuze voor de kleur van de badkraan (populair: gouden of zwarte kranen), bepaal je ook of jouw kraan een badmengkraan of badthermostaatkraan moet zijn. Het grootste verschil? Bij een badmengkraan meng je zelf het koude en warme water tot een aangename temperatuur en een thermostaatkraan regelt dit zelf, je hoeft alleen een voorkeurstemperatuur in te stellen. En ander groot verschil? De prijs, een badmengkraan is namelijk budgetvriendelijker.

Koop je badkraan in een set of stel je eigen set samen

Je wandkraan al compleet in een set kopen? In zo’n inbouw badkraanset vind je een baduitloop, de badkraan en een handdouche om je badervaring compleet te maken. En heb je zo’n set gekocht? Zorg dan dat je ‘m snel installeert en dan blijft er nog 1 ding over: heerlijk ontspannen maar!