Inbouw badkranen

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Inbouwbadkraan

De naam zegt het meeste al, de badkranen worden in tegenstelling tot de opbouw badkranen ingebouwd in de muur. De inbouwkranen hebben een langere uitloop dan de normale kraan, omdat de inbouwkranen namelijk nog de badrand moeten overbruggen. Doordat de het installatiemateriaal is ingebouwd oogt strak en luxe en is ook onderhoudsvriendelijk.  Meet van te voren de dikte van de muur op en informeer naar de inbouwdiepte via onze klantenservice.

Kleur

De kleur heeft erg veel invloed in een badkamer. Waarom zou je dan niet goed kijken welke kleur goed past bij je badkamer? De inbouw badkranen kunnen in de verschillende kleuren geleverd worden namelijk:

 • Chroom
 • Rvs
 • Zwart

Wat wij steeds meer terug zien komen in badkamers is zwart sanitair. Stel je kiest voor zwart sanitair zou je het kunnen combineren met een inbouw wastafelkraan of iets anders. Zwart sanitair kan goed gecombineerd worden met witte of natuurlijke tinten.

Meng of thermostaat kraan?

Bij inbouw badkranen kan de keus gemaakt worden tussen een mengkraan of thermostaatkraan. Bij een mengkraan moet jezelf de temperatuur regelen door middel van koud en warm water. Hierdoor kan het zijn dat het bad net niet warm genoeg is of net te warm. Bij een inbouwkraan kan dat niet gebeuren. Op de kraan staat de temperatuur aangegeven, hier kan je kiezen hoe warm je hem zelf wilt. Op de temperatuur hendel zit een soort slotje voor kinderen. Hierdoor kan de kraan niet warmer dan 38 graden, wanneer je het slotje ontgrendeld kan de kraan wel warmer. Door de werking van het slotje kunnen kinderen zich niet verbranden.