Ronde spiegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lekker modern die ronde spiegel in je badkamer

Is de ronde spiegel je ultieme favoriet? Ronde spiegels zijn een favoriet van velen en daarom een populaire én trendy keuze in jouw interieur. Een ronde spiegel geeft door z'n ronde vorm een moderne en speelse look. Heb je veel strakke rechthoekige vormen in je interieur dan kan het leuk zijn om dit in balans te brengen met een ronde badkamerspiegel. Wist je dat ronde spiegels vaak voorzien zijn van verlichting en spiegelverwarming? Een spiegel met verlichting geeft je badkamer een moderne & trendy uitstraling. Al genoeg licht in je badkamer? Natuurlijk hebben we ook gewoon spiegels zonder verlichting. Perfect als hal spiegel of bijvoorbeeld in je woonkamer boven een leuk dressoir. Wat dacht je van een zwarte ronde spiegel? Of een spiegel met een goud randje?

Combineer je ronde spiegel met ronde items

Twijfel je hoe je een ronde spiegel het beste kunt combineren? Hang je grote ronde spiegel boven een badkamermeubel met een waskom. Zo laat je de vorm van de ronde spiegel terugkomen in het meubel zelf! Niet helemaal van plan om een nieuw badkamermeubel voor een waskom aan te schaffen? Zorg dan dat je op je badkamermeubel ronde items terug laat komen. Denk bijvoorbeeld aan een zeeppomp, opgerolde handdoeken, een make up spiegel of een beker voor je tandenborstel! En ben je meer op zoek naar een spiegel met een nog modernere look? Kijk dan eens naar ons assortiment ovale spiegels!

Match je ronde spiegel met de rest van je interieur

Ga je in de rest van je badkamer voor een stoere betonlook of voor zwarte accenten? Een industriele spiegel met een zwarte rand versterkt de stoere look, zeker in combinatie met zwarte kranen! Of kan jouw (stoere) badkamer wel wat warmte gebruiken? Een eiken badkamermeubel met een ronde gouden spiegel geeft een mooie balans! Daarnaast past een ronde badkamerspiegel of een koper spiegel ook perfect in een retro badkamer. Met een ronde badkamerspiegel kun je dus álle kanten op en heb je zelfs ook voor in het toilet. Deze ronde toiletspiegels zijn iets kleiner waardoor deze perfect past op jouw kleinere toilet. Voor welke ronde spiegel ga jij?