Ronde spiegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koop je ronde spiegel bij Sanitairkamer

Is de ronde spiegel je favoriet? Ronde spiegels zijn een favoriet van velen en daarom een hele populaire keuze. Wist je dat ronde spiegels vaak voorzien zijn van verlichting? Een spiegel met verlichting geeft je badkamer een moderne & trendy uitstraling. Al genoeg licht in je badkamer? Natuurlijk hebben we ook gewoon spiegels zonder verlichting. Wat dacht je van een zwarte ronde spiegel? Of een spiegel met een goud randje?

Combineer je ronde spiegel met ronde items

Twijfel je hoe je een ronde spiegel het beste kunt combineren? Hang je grote ronde spiegel boven een badkamermeubel met een waskom. Zo laat je de vorm van de ronde spiegel terugkomen in het meubel zelf! Niet helemaal van plan om een nieuw badkamermeubel voor een waskom aan te schaffen? Zorg dan dat je op je badkamermeubel ronde items terug laat komen. Denk bijvoorbeeld aan een zeeppomp, opgerolde handdoeken, een make up spiegel of een beker voor je tandenborstel! En ben je meer op zoek naar een spiegel met een nog modernere look? Kijk dan eens naar ons assortiment ovale spiegels!

Match je ronde spiegel met de rest van je interieur

Ga je in de rest van je badkamer voor een stoere betonlook of voor zwarte accenten? Een industriële spiegel met een zwarte rand versterkt de stoere look, zeker in combinatie met zwarte kranen! En mag jouw stoere badkamer wel wat warmte krijgen? Een eiken badkamermeubel met een ronde gouden spiegel geeft een mooie balans! 

Inspiratie opdoen voor een ronde spiegel? Kom naar onze showrooms!

Je badkamer & sanitair bewonder & koop je op Sanitairkamer.nl of onze showrooms. Twijfel je nog tussen een paar ronde spiegels? Laat je adviseren door onze telefonische toppers of onze topcollega’s in de showrooms. Wees welkom, we helpen graag!