Handdoekenrekken

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stijlvol & praktisch, deze handdoekenrekken horen thuis in jouw moderne badkamer

Dankzij onze handige handdoekenrekken hang jij jouw handdoeken na het douchen gemakkelijk op om te drogen. Te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren zodat ook jouw badkamer accessoires passen bij de rest van je badkamerstijl. Benieuwd naar de opties? Die leggen we aan je voor!

Ons assortiment handdoekenrekken

Waar vaak op een handdoekhaak en een handdoekbeugel maar plaats is voor een enkele handdoek, is er op een handdoekrek ruimte genoeg voor meerdere. Plaats een paar handdoekhaken speels op verschillende hoogtes op een rijtje en kijk naar de grootte van je huishouden om te bepalen welke handdoekhouder voor jou ’t handigst is. Zo hebben we ook handdoekrekken waar je meerdere handdoeken aan op kunt hangen. Handig!

Een staand handdoekenrek of hangend?

Vaak wordt er bij een handdoek rek of handdoekstang gedacht aan een die aan de wand hangt. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een staand handdoekenrek? Een staand handdoekenrek is een echte eyecatcher en is perfect als je nog een plekje vrij hebt in je badkamer. Extra ruimte om je handdoeken op te bergen is natuurlijk altijd welkom! En met jouw nieuwe handdoekenrek komt dat helemaal goed.