Horizontale radiator

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wanneer kies ik voor een horizontale radiator?

Een horizontale radiator is breed toepasbaar. Zo kunt u een horizontale radiator plaatsen onder een raam of aan de wand. Naast praktisch qua formaat kunnen horizontale radiatoren ook ontzettend stijlvol zijn. Zo hebben wij radiatoren in het assortiment met strak afgewerkte lamellen en in meerdere hippe kleuren.

Een horizontale design radiator is ook handig voor…

Uw handdoeken. Heeft u geen ruimte voor een verticale radiator maar wilt u toch uw handdoeken ophangen? Dat kan ook op een horizontale radiator. U heeft keuze uit een radiator met horizontale spijlen of een paneelradiator met de optie om hier handdoekbeugels aan te monteren.

Veel maten en ontwerpen

Naast de bekende klassieke radiatoren zijn horizontale radiatoren nu ook beschikbaar in strakke stijlvolle designs en moderne kleuren. Kies voor lamellen met ronde of vierkante vormen en voor kleine of grote radiatoren. Voor iedere ruimte een horizontale design radiator beschikbaar.

Als u niet zoveel ruimte heeft is het fijn als u ruimte kunt besparen met de radiator. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een vlakke radiator die strak tegen de muur gemonteerd kan worden. Hiermee heeft u alsnog een voldoende capaciteit in de ruimte. Wilt u toch handdoeken ophangen? Kies dan voor een radiator waar u een handdoekbeugel op kunt plaatsen, bijvoorbeeld een stijlvolle radiator van Eastbrook.

Let tijdens het bestellen goed op de afmetingen van de door u gekozen radiator. Deze kunnen afwijken van de afmetingen van de afgebeelde radiator!

Advies nodig van een specialist?

De professionals van Sanitairkamer staan altijd voor u klaar! Neem contact op met onze klantenservice of kom eens inspiratie opdoen in onze showrooms. Wij kunnen u adviseren over de kleurkeuze, afmetingen en benodigde capaciteit in uw badkamer.

Wij investeren veel tijd in de relaties met onze leveranciers. Hierdoor kunnen wij u altijd de scherpste prijzen bieden op producten van A-merk kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u helpen met het invullen van uw gehele badkamer, denk hierbij bijvoorbeeld aan baden, douchecabines, meubels en tegels!