Ovale spiegels

Black Friday spiegels
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Fan van een ovale spiegel? Dit is ons assortiment!

De ovale spiegel is helemaal hot & happening! Je ziet deze moderne spiegel terug in de hipste badkamers en toiletten en is een echte trend van dit moment. Plaats hem boven je wastafel of heb je bijvoorbeeld een badkamermeubel met twee waskommen of wasbakken? Dan is 't leuk om boven elke waskom een ovale spiegel te hangen. Combineer je ovale spiegel vervolgens met een mooie opvallende inbouwkraan (in bijvoorbeeld een gouden, zwarte of koperen kleur) en je maakt van je wastafelhoek een echte eyecatcher!

Verschillende type ovale spiegels

Een ovale spiegel op 't oog? Dan heb je de keuze uit een aantal opties. Natuurlijk hebben we ovale spiegels in ons assortiment met handige functies die perfect zijn voor in de badkamer, zoals spiegelverwarming en spiegelverlichting om je eigen spiegel met verlichting te maken. Naast deze handige badkamerspiegels vind je ook zwarte ovale spiegels, barok spiegels en ovale spiegels in ons assortiment die wat meer in een punt uitlopen. Nét wat past binnen jouw badkamerstijl! En plaats je 'm liever in het toilet? Gelijk heb je! Een ovale spiegel is ook prachtig als toiletspiegel.

Creëer met een ovale spiegel een echte retrolook

Het leuke aan de ovale spiegel is natuurlijk zijn unieke moderne look, maar wist je dat een ovale spiegel ook perfect als vintage spiegel doorgaat? Combineer je ovale spiegel met leuke pasteltinten, waskommen, gouden kranen en eventueel terrazzo tegels om de retrovibe helemaal door te zetten. Ga jij voor de retrolook met een ovale spiegel?