Alle vrijstaande baden

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fan van luxe? Bekijk al onze losstaande baden

Een losstaand bad in je badkamer staat natuurlijk ontzettend luxe en komt voorbij in de droombadkamer van velen. Een toffe zwarte of gouden vrijstaande badkraan ernaast en je badkamer kan zo op Pinterest. Wist je dat losstaande baden vaak geplaatst worden in en suite badkamers? Vooral handig wanneer je in je badkamer geen plek hebt voor een bad. Benieuwd naar al onze losstaande baden? We vertellen het je!

Ons assortiment losstaande baden

Helemaal fan van zo’n vrijstaand bad? Dat snappen we wel hoor! Een losstaand bad koop je in verschillende uitvoeringen, groottes en materialen. Wist je dat solid surface tegenwoordig de meest hygiënische en duurzame materiaal is? Daarnaast is het kras- en vlekbestendig en kun je lang van je losstaande bad genieten. Meer van de klassieke look? Dan is een bad op pootjes een mooie optie.

Tips voor het kopen van een losstaand bad

Een losstaand bad uitzoeken is op zichzelf al heel leuk om te doen, maar waar moet je op letten? Wanneer je jouw losstaande bad koopt voor bijvoorbeeld je en-suite badkamer in de slaapkamer, dan is het belangrijk dat je uitzoekt of de slaapkamervloer het bad kan dragen en of de leidingen in de vloer gelegd kunnen worden. De afvoer van een losstaand bad moet namelijk vanuit de vloer op het bad aangesloten worden. En heb je een mooi ligbad op het oog? Test hem dan altijd even uit in een van onze showrooms. Zo weet je zeker dat het bad ook heerlijk ligt!

Dit losstaande bad is perfect voor jouw kleine badkamer

Is jouw badkamer aan de kleine kant en wil je toch graag een losstaand bad plaatsen? Een half-vrijstaand bad is perfect voor jouw kleine badkamer. Dit bad plaats je namelijk tegen de muur of in de hoek zodat je minder ruimte nodig hebt om je losstaande bad te plaatsen, maar behoudt wel de looks van een losstaand bad.

Extra ontspannen in een vrijstaand bubbelbad

Wil jij jouw losstaande bad een upgrade geven? Een vrijstaand bubbelbad is een luxe upgrade en zorgt voor heerlijke bubbels tijdens jouw badmoment. Wist je dat een bubbelbad voor extra ontspanning zorgt? De bubbels masseren de huid, je spieren en stimuleren de bloedsomloop. Zo is een losstaand bad mentaal & lichamelijk nog goed voor je ook!