Vouwdeuren

Filteren
Filteren

Douchedeur met vouwdeur kopen

Voor een kleine badkamer zijn vouwdeuren in de douche de beste optie. Met vouwdeuren in de douche belemmer je de loopruimte in je badkamer niet, maar kun je wel een prachtige douchecabine installeren. Vouwdeuren in de douche zijn dan ook de beste keuze als douchedeuren in een kleine badkamer!

Materialen

Bij Sanitairkamer kun je vouwdeuren kopen van glas. De glazen vouwdeuren zijn te koop in bruin glas, gestreept glas, grijs glas, helder glas en mat glas. De meeste vouwdeuren zijn gemaakt van helder veiligheidsglas. Dit type glas zorgt ervoor dat als het glas van vouwdeuren breekt het niet in scherven uiteen spat. Het brokkelt, waardoor de kans op verwondingen van deze glazen vouwdeuren veel kleiner is.

Anti-kalk coating

Veel van onze vouwdeuren zijn voorzien van een anti-kalk coating. Dit betekent dat er een speciale laag is toegevoegd aan de douchedeuren waardoor kalk minder snel hecht. Het voordeel hiervan is dat je de deuren minder vaak grondig hoeft te reinigen. Wel is het natuurlijk aan te raden om de deuren dagelijks schoon te maken door middel van een trekker. Zo haal je overtollig vocht snel weg en voorkom je een groot deel van de kalkaanslag.

Profielen van een vouwdeur

Vouwdeuren komen met een chroom profiel (zilver profiel), matchroom profiel of een wit profiel. Hierdoor passen de profielen perfect bij de rest van de badkamerindeling.

Merken bij Sanitairkamer

Bij Sanitairkamer verkopen we sanitair merken voor verschillende budgetten. Met een klein budget of met een groot budget kun je altijd bij ons terecht. Vouwdeuren verkopen we van de merken Aqualux, Badstuber, Duscholux, Kermi, Kerra, Mueller en Novellini. Je koopt altijd goede kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs bij Sanitairkamer.

De service van Sanitairkamer

Vouwdeuren kopen? Dat doe jegemakkelijk bij Sanitairkamer. We kopen onze producten altijd groot in, direct bij de leverancier. Hierdoor kunnen we lage prijzen garanderen voor superieure kwaliteit. Zelfs onze budgetmerken worden uitvoerig getest, hierdoor hebben we alleen de beste producten in ons assortiment. Heb je vragen over onze vouwdeuren of wil je meer weten over een bepaald type vouwdeur? Neem dan contact op met onze klantenservice, onze sanitair experts helpen je graag met al je vragen en opmerkingen!