Vouwdeuren

Filteren
Filteren

Een vouwdeur is perfect in een kleine badkamer

Een vouwdeur plaatsen in je doucheruimte? Zeker in een kleine badkamer heb je alle ruimte nodig en is het plaatsen van een vouwdeur of schuifdeur een logische keuze. Dankzij een vouwdeur blijft de loopruimte in de badkamer vrij en sluit je de doucheruimte helemaal af. Hierdoor blijft de rest van de badkamer droog en blijft het water binnen het gedeelte van je douche. Perfect!

Dankzij veiligheidsglas een extra veilige badkamer

Koop je een douchedeur dan is er een grote kans dat je douchedeur is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is minimaal 6cm dik (hoe dikker, hoe beter) en is gemaakt uit meerdere lagen. Het glas is daardoor een stuk sterker dan normaal glas en breekt bij een ongelukje niet in kleine scherven maar scheurt of breekt in brokken. Veiligheid staat voorop!

Je douche schoonmaken een lastige klus?

Je denkt misschien: al dat glas, wát een schoonmaakwerk. Glas heeft inderdaad onderhoud nodig. Maar wist je dat tegenwoordig een groot deel van de douchedeuren, douchecabines en douchewanden voorzien zijn van een speciale anti-kalkcoating? Deze nanocoating zorgt ervoor dat kalk- en zeepresten zich minder snel hechten aan het glas. Benieuwd hoe je je vouwdeur gemakkelijk 100% kalkvrij houdt? Lees onze blog met tips over je douche schoonmaken!