Instapbaden

Filteren
Filteren

Een instapbad is gebruiksvriendelijk en handig

Het nemen van een bad is voor veel mensen een heerlijk moment van ontspanning en rust. Mensen op leeftijd of mensen die slecht ter been zijn, vermijden vaak het bad. Het is voor hen namelijk niet gemakkelijk om in bad te stappen en het kan resulteren in een flinke valpartij. Badderen werkt heel goed voor rust in het hoofd en het lichaam. Daarnaast kan het nemen van een bad ook helpen voor de ontspanning van pijnlijke spieren en gewrichten. Badderen is daarom juist voor oudere mensen een heel goed idee. Om een pijnlijke valpartij in een normaal hoekbad of ligbad te voorkomen, raden wij een instapbad aan. Bij Sanitairkamer.nl hebben wij een ruim aanbod instapbaden in verschillende designs, waardoor de kans groot is dat je bij ons kunt slagen.

Wat zijn de voordelen van een instapbad?

Van een bad kunt je heerlijk genieten, maar het is logisch dat als je op leeftijd of slecht ter been bent, je het bad ontwijkt. Een instapbad is een ligbad met deur. Het grote voordeel van een instapbad is dat je dit deurtje kunt openen, voordat je het bad vol laten lopen. Hierdoor ontstaat er een lage instap en wordt de toegang gemakkelijker. Dit voorkomt ongelukken in de badkamer. Om het bad helemaal veilig te maken, kun je badgrepen installeren, zodat je je goed kan vasthouden en gemakkelijk omhoog komt als je uit bad wilt. Het deurtje is waterdicht, dus je badkamer blijft droog als het bad volgelopen is. Het deurtje opent naar binnen, dus je hebt ook geen extra ruimte nodig in je badkamer om de deur te openen. Hierdoor is het instapbad zelfs geschikt in kleine badkamers. Naast de gemakkelijke toegang door middel van het deurtje, hebben veel instapbaden een rugpaneel. Dit paneel zorgt voor ondersteuning tijdens het badderen. Ook dit zorgt weer voor minder ongelukken en een veilig gevoel in de badkamer.

Een douche in het instapbad

Wil je in het instapbad ook kunnen douchen? Dit is net als bij elk ander bad heel goed mogelijk. Door de lage instap vanwege het deurtje, kun je gemakkelijk instappen en genieten van een lekkere douche. Het deurtje kun je zelfs open laten staan, aangezien het water wordt afgevoerd in het putje en het bad dus niet volloopt. Wij raden wel aan om een badwand te monteren, zodat je badkamer niet compleet nat wordt. Een geschikt instapbad waarin je ook kunt douchen is het instapbad van Novellini. Dit bad is van kunststof en acryl en heeft een modern uiterlijk. Ook het instapbad van Duscholux heeft een korte badwand, zodat douchen mogelijk is.

Kwaliteit van een instapbad

Wij bieden verschillende instapbaden aan in diverse afmetingen, modellen en kleuren. Door ons ruime aanbod hebben wij daarom altijd een passend model voor u. Aangezien een instapbad mensen helpt bij het creëren van een veilige omgeving, is alleen een instapbad van de beste kwaliteit goed genoeg voor Sanitairkamer.nl. De baden worden daarom allemaal door ons getest door middel van een strenge keuring. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Wij bieden instapbaden van verschillende prijsklassen aan, zodat er voor ieder budget een geschikt bad te krijgen is.

Merken

Een instapbad kopen is voor ieder budget mogelijk omdat wij verschillende merken aanbieden. De meeste instapbaden die wij aanbieden zijn van Duscholux, maar wij hebben ook een aantal instapbaden van Novellini. Aangezien een instapbad een speciaal product is, hebben deze twee merken zich gespecialiseerd in deze markt. Novellini en Duscholux verzekeren je van jaren badplezier.

Klantenservice

Bij Sanitairkamer.nl kun je een instapbad kopen voor elk budget in verschillende designs. Onze producten zijn direct leverbaar door onze grote voorraad. Ondanks onze laagste prijsgarantie, profiteer je bij ons altijd van de beste kwaliteit. Alle producten die we inkopen, worden door ons getest, zodat we weten wat we in huis halen. Pas als alles aan de eisen voldoet, nemen we het op in ons assortiment. Wil je meer informatie over ons? Bekijk dan eens onze over ons-pagina.

Mocht je online niet kunnen vinden wat je zoekt voor de badkamer, neem dan contact met ons op! Naast instapbaden kun je bij ons ook slagen voor andere ligbaden, zoals een hoekbad, zitbad, bubbelbad of vrijstaand bad. Daarnaast hebben wij nog veel meer producten voor in de badkamer, zoals bad accessoires, dubbele wastafels, radiatoren en standaard spiegels. Wij bieden al een lage prijs aan, maar ben je op zoek naar echte koopjes voor in de badkamer? Kijk dan eens naar onze aanbiedingen. Wil je het instapbad liever even bekijken of zelfs even uitproberen door in te stappen, voordat je het online besteld? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze een van onze showrooms. Onze sanitairspecialisten staan klaar om je te helpen.