Instapbaden

Filteren
Filteren

Alle voordelen van een instapbad

Dankzij een instapbad kan iedereen weer heerlijk badderen. Vermijd je normaal gesproken het bad vanwege de hoge instap? Zonde! Een instapbad is voorzien van een deurtje waardoor je gemakkelijker in het bad stapt. Je sluit het deurtje, zet de badkraan aan en je kunt weer heerlijk genieten van een ontspannen bad. Wist je dat onze instapbaden gemaakt zijn van acryl en dat acryl in combinatie met water stroef wordt?

Voor wie is een bad met deur geschikt?

Iedereen is natuurlijk vrij om een instapbad te kopen, maar vooral voor de mensen die wat slechter ter been zijn kan een instapbad een uitkomst bieden. Je hoeft de hoge instap niet te maken en stapt zo in je bad. Ook voor ouderen is een instapbad geschikt. Juist met pijnlijkere spieren en gewrichten kan een heerlijk warm bad ontspanning geven.

Maak je instapbad compleet met badwand & badgrepen

Een instapbad uitgekozen? Vaak wordt zo’n ligbad met deur gecombineerd met een badwand, natuurlijk een badkraan maar ook met een douchekraan. Zo maak je van je instapbad een douchebad! Ben je wat ouder of slechter ter been en kun je wel wat extra steun gebruiken? Maak je instapbad dan compleet met badgrepen. Dankzij badgrepen kun je je bij het in- en uitstappen vasthouden en stap je gemakkelijker in en uit je instapbad.