Instapbaden

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Informatie

Veel mensen op leeftijd of mensen of mensen die slecht ter been zijn vermijden het bad. Dit terwijl badderen juist zorg voor rust in hoofd en lichaam. Daarnaast kan het ook helpen voor de ontspanning van pijnlijke spieren en gewrichten.

In plaats van een normaal hoekbad of ligbad raden we dan ook voor deze groep mensen een instapbad aan. Dit artikel zorgt ervoor dat ook u nog kunt genieten van een heerlijk bad. Het grote voordeel van een instap bad is dat er een deurtje in zit dat voor het vollopen geopend kan worden. De toegang wordt hiermee makkelijker en het voorkomt ongelukken in de badkamer. Naast een instap bad kunt u ook nog badgrepen installeren waarmee u gemakkelijkt omhoog komt. 

Design

Naast de makkelijke toegang door middel van een deurtje bezitten veel instapbaden ook een rugpaneel. Dit paneel zorgt voor ondersteuning tijdens het badderen wat weer zorgt voor minder kans op ongelukken en hierdoor een veiliger gevoel in de badkamer.

Kwaliteit

Aangezien een instapbad mensen helpt met het creëren van een veiligere omgeving is de badkamer is alleen de beste kwaliteit voor Sanitairkamer.nl goed genoeg. De baden worden allemaal getest door middel van een strenge keuring.

Merken

• Novellini • Duscholux

Aangezien een instap bad een speciaal product is zijn er merken die zich gespecialiseerd hebben op deze markt. Novellini en Duscholux verzekeren u van jaren badderplezier.

Klantenservice

Met onze tien jaar ervaring kunnen we u goed helpen met al uw problemen. Weet u niet zeker of een instapbad het product voor u is of heeft u een vraag over badgrepen? We verwelkomen u graag in onze showroom in Harderwijk. Hier kunt u onze producten bekijken en samen met een specialist uw badkamer samenstellen. Daarnaast kunnen we u ook telefonisch te woord staan.