Wandtegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wandtegels voor je badkamer

Wandtegels zijn een belangrijk onderdeel van je badkamer. Ze zijn samen met de vloertegels het startpunt van jouw badkamerstijl en daarom een belangrijke keuze. Trek je de aandacht met een opvallende tegel, een gekleurd accentwandje of laat je jouw vloertegels doorlopen op de wand?

Verschillende type wandtegels

Waar je de vloertegels vaak wat rustiger houdt (tenzij je voor de kleurrijke Portugese tegels kiest) kun je met wandtegels in de badkamer lekker knallen. We hebben een paar populaire opties voor je op een rijtje gezet:

Wandtegels voor het toilet of keuken

Op zoek naar toilettegels of keukentegels? Natuurlijk zijn onze wandtegels niet alleen geschikt voor de badkamer. Wil je bijvoorbeeld toffe visgraat tegels in het toilet, de hal of de keuken? Go for it! Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor andere opties. Kom langs in onze badkamershowrooms voor een nog groter assortiment badkamertegels.

Zijn vloertegels geschikt als wandtegels?

Heb je nou prachtige vloertegels uitgezocht en wil je deze ’t liefst doortrekken op de wand? De meeste vloertegels zijn zeker ook te plaatsen op de wand en dit kan juist een mooie optie zijn als je meer eenheid & balans wilt creëren.

Trendtip: marmeren wandtegels

Op de vloer of op de wand, marmerlook tegels zijn op dit moment een grote trend. Wil je jouw badkamer een luxe en sjieke uitstraling geven? Combineer deze tegels dan met een gouden kraan!