Design radiator

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een design radiator voor een design badkamer

Ben je je badkamer helemaal opnieuw aan het inrichten? Dan mag een design radiator niet ontbreken. Met een designradiator in de badkamer kun je de stijl die je wenst volledig doortrekken. Houd je van moderne kleuren zoals mat zwart? Ook design radiatoren zijn beschikbaar in deze moderne kleur! Zo kun je deze stijl doortrekken in de gehele badkamer. Een designradiator kopen, doe je bij Sanitairkamer.nl!

Assortiment design radiatoren

Sanitairkamer heeft een breed aanbod aan verschillende radiatoren. Van traditionele horizontale radiatoren tot moderne paneel radiatoren in hippe kleuren. Of je nou een kleine of een grote badkamer hebt, voor iedere ruimte hebben wij een oplossing! Een radiator om je handdoeken te drogen kan niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je badkamer. Kijk eens tussen onze hippe handdoek radiatoren voor een smaakvolle oplossing.

Voor alle ruimtes een radiator

De afmetingen van een radiator zijn ontzettend belangrijk in de badkamer. Gelukkig hebben wij radiatoren in alle gangbare formaten. Heb je een smalle ruimte? Je kunt kiezen voor een verticale designradiator van 180x30cm, zo benut je alle ruimte in de hoogte en geniet je toch van een hoge capaciteit. Sanitairkamer heeft tevens horizontale design radiatoren die perfect passen onder een raam of boven een bad. Houd er rekening mee dat het formaat van de radiator invloed heeft op de capaciteit. Meestal geldt; een grotere radiator is een hogere capaciteit. Daarnaast heeft kleur ook invloed heeft op de capaciteit. Een radiator met een chroom laag heeft vaak een iets lagere capaciteit dan dezelfde type radiator in een andere kleur.

Natuurlijk zijn de radiatoren niet alleen geschikt voor de badkamer. De designradiatoren van Sanitairkamer kun je overal in huis gebruiken, zoals de woonkamer, badkamer, keuken en hal. Houd er rekening mee dat de design radiator voldoende vermogen heeft om de ruimte te verwarmen.

Let tijdens het bestellen goed op de afmetingen van de door jou gekozen radiator. Deze kunnen afwijken van de afmetingen van de afgebeelde radiator!

Design radiatoren merken

Op Sanitairkamer vind je een breed aanbod aan merk radiatoren. Zo kun je kiezen voor een Vasco radiator of een Zehnder radiator. Daarnaast hebben wij een breed aanbod aan designradiatoren van Haceka, Eastbrook, Sanicare, Sanigoods, Novellini en Lambini Designs. Door het brede aanbod kun je met ieder budget je badkamer voorzien van een design radiator. Wij hebben aluminium designradiatoren, exclusieve designradiatoren en nog veel meer mooie designradiatoren. Maak nu gebruik van onze scherpe prijzen en kies voor een design radiator van Sanitairkamer!

Service van Sanitairkamer.nl

Heb je een designradiator in ons assortiment gevonden en wil je deze online kopen? Dat kan eenvoudig en snel bij Sanitairkamer! Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Je hebt ook van harte welkom in een van onze showrooms. Hier vind je verschillende designradiatoren voor ieder badkamer design. Of je nou een enkele designradiator of dubbele designradiator zoekt, bij ons is het aanbod reuze! In onze showroom kun je slagen voor de complete badkamer, van tegels tot kranen. Wil je meer informatie over ons? Bekijk dan onze over ons pagina of lees onze veelgestelde vragen!