Design radiator

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koop je design radiator bij Sanitairkamer

Ben je de badkamer aan het herinrichten? Dan mag in jouw design badkamer een design radiator natuurlijk niet ontbreken! Een design radiator maakt van de nood een deugd. Een badkamerverwarming is natuurlijk ontzettend prettig, maar een design radiator past als ware eyecatcher ook nog eens perfect binnen je badkamerstijl! 

Lekker veelzijdig, die design radiator!

Een design radiator kenmerkt zich door z’n toffe uiterlijk maar ook door z’n veelzijdigheid. Klein, groot, als horizontale, verticale radiator of als handdoekradiator. Ideaal en perfect voor je moderne, retro of design badkamer! Natuurlijk als standaard radiator die aangesloten is op de centrale verwarming óf als hip infraroodpaneel via elektrische verwarming.

Zo bereken je het vermogen van je radiator

Benieuwd hoeveel vermogen je radiator nodig heeft voor het verwarmen van de ruimte? Bereken het aantal m3 van jouw ruimte en kijk via onderstaande tabel met welke waarde je je het aantal m3 moet vermenigvuldigen. Meer uitleg nodig? Lees onze blog over vermogen radiator berekenen

 Geen buitenwand1x buitenwand2x buitenwand
Badkamer55W65W75W
Keuken50W55W60W
Hal30W40W50W
Woonkamer40W50W60W
Slaapkamer30W40W50W

 

 

 

 

 

Kubieke meters berekenen: Lengte x breedte x hoogte = m3 (kubieke meters).


Veelgestelde vragen over design radiatoren

Welke verschillende type design radiatoren zijn er?

Koop je een design radiator dan heb je natuurlijk keuze in formaat, vorm, vermogen en kleur. Tegenwoordig zijn design radiatoren echte eyecatchers! Ga je voor een handige handdoekradiator of voor een unieke verticale radiator en ga je voor een stijlvolle rvs-kleur of past een zwarte radiator beter in jouw moderne badkamer?

 

Hoeveel vermogen heeft mijn design radiator nodig?

Bij het berekenen van het minimale vermogen van je radiator heb je te maken met verschillende factoren. Namelijk hoe groot de ruimte is dat verwarmd moet worden én hoe geïsoleerd de ruimte is (geen buitenwand = 55watt, 1 buitenwand is 65watt en 2 buitenwanden is 75watt). De berekening dan als volgt: m3 van de ruimte (lxbxh) x isolatiewaarde = aantal vermogen. Meer lezen? Lees hier meer over het vermogen van je radiator berekenen.

Wanneer kies je voor elektrische verwarming?

Steeds meer huishoudens in Nederland koken en verwarmen gasvrij. De keuze tussen een standaard radiator of een elektrische radiator is daarom een praktische óf persoonlijke keuze. En ga je voor elektrisch verwarmen? Dan heb je speciale elektrische radiatoren maar kunnen de meeste radiatoren ook uitgebreid worden met een verwarmingselement óf heb je de keuze uit moderne infraroodverwarming!

 

Wat zijn trends onder design radiatoren?

Gemak, comfort én een leuk uiterlijk gaan met design radiatoren hand in hand. De meeste design radiatoren zijn echte eyecatchers, handig als extra ophangruimte voor je handdoeken én zorgen voor heerlijk verwarmde handdoeken. Maar de design radiatoren die je het meeste ziet zijn toch wel de zwarte radiatoren. Perfect in een moderne of industriële badkamer!