Ligbaden

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alles wat je moet weten over jouw nieuwe ligbad

Een ligbad is natuurlijk een heerlijk middel om weer helemaal zen te worden. Heb je een drukke tijd achter de rug, een stressvolle dag of ben je gewoon even toe aan wat me-time? Met deze ligbaden maak je van je badkamer een wellnessomgeving!

Verschillende type ligbaden

Een ligbad heb je in verschillende soorten en maten. Een kant-en-klaar bad zoals een bad met paneel, een inbouwbad zonder paneel, een douchebadhoekbad of zitbad om ruimte te besparen of als je wat meer ruimte (nodig) hebt: een tweepersoonsbad!

Waar moet je op letten bij het kopen van een badkuip

We snappen het als geen ander dat je op zoek bent naar een badkuip. Handig om de kinderen in te badderen en om zelf even in tot rust te komen. Maar, weet je al of je voor een vrijstaand bad gaat of voor een inbouwbad die je vervolgens nog afwerkt met tegels of een paneel? Belangrijk bij de koop van een badkuip is om goed te kijken naar de lengte van het bad. En ga altijd voor een bad dat wat schuiner afloopt in je rug, dan lig je een stuk lekkerder in je badkuip!

Extra luxe: een bubbelbad of jacuzzi

Ben je op zoek naar een ligbad maar weet je nog niet precies in welke vorm? Ga voor de extra luxe versie! Een chique vrijstaand bad als eyecatcher of een bubbelbad voor een extra ontspannen badsessie. Wist je dat bubbels in je ligbad ook lichamelijke voordelen geven? Zo masseren de water- of luchtjets in het ligbad je huid, spieren en stimuleren de bubbels je bloedsomloop. Heb je in je badkamer geen ruimte meer? Denk dan eens aan een jacuzzi voor in de tuin! Zo hoef je je bestaande ligbad niet te vervangen en kun je toch genieten van heerlijke bubbels. 

Alle opties bekijken? Bekijk de video