Badset

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Badset

Met een badset ervaar je het gemak van een handdouche in je ligbad. Een handdouche in bad maakt het gemakkelijk om je haar uit te spoelen of jezelf snel op te frissen in bad. Daarnaast is een handdouche in bad ook ideaal om het bad af te spoelen, nadat je het hebt schoongemaakt.De badsets van Sanitairkamer.nl zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zoals verschillende douchekoppen, stralen en modellen. Voor iedere wens is er bij ons een mooie badset te vinden.

Badset onderdelen

Een badset is hetzelfde als een doucheset voor in bad. Het is ideaal, omdat je alle benodigdheden voor het aansluiten van de handdouche aan de badthermostaat in één keer in huis hebt. Een badset bestaat uit een handdouche, doucheslang en wandhouder. In combinatie met een badthermostaat is de hele set compleet. Dit scheelt je veel werk door alle onderdelen bij elkaar te zoeken. Met een complete badset weet je dat alle onderdelen op elkaar aansluiten en dat het werkt. Door dit gemak kun je de badset snel en eenvoudig installeren, waardoor je snel kunt genieten van een ontspannend bad met de nieuwe badset.

Merken bij Sanitairkamer

Bij Sanitairkamer.nl vind je badsets van de volgende merken: Dornbracht, Grohe, Hansa, Hansgrohe, ideal Standard, Kludi, Mueller en Tiger. Onze aanrader is de Haceka Kosmos Badset.

Badset kopen bij Sanitairkamer

Bij Sanitairkamer vind je badsets voor de laagste prijs. Wij werken met minimale marges en kunnen een scherpe prijs aanbieden, omdat wij groot inkopen bij onze leveranciers. Alle badsets zijn KIWA gekeurd en hebben een garantie van minimaal vijf jaar. Wij hebben veel mogelijkheden op het gebied van badsets. We hebben veel verschillende soorten designs, zoals een staaf handdouche, ronde handdouche of vierkante handdouche. Maar de douchekoppen hebben ook verschillende stralen. Zo kun je kiezen voor een douchekop met een zachte straal, maar ook met bijvoorbeeld een massagestraal. Sommige van onze badset handdouches hebben meerdere straalstanden, wellicht is dit voor jou de oplossing. Een mooi voorbeeld van een douchekop met drie standen is de badset van Tiger. Deze RVS geborstelde badset bevat een handdouche, doucheslang en wandsteun en heeft ook nog eens een anti kalk coating. Als je met je badmoment niet te veel water wil verbruiken, kun je kiezen voor een waterbesparende badset. Hiermee let je op de portemonnee, maar denk je ook aan het milieu.

Service

Als je vragen hebt over één van onze producten of onze service, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag! Kijk ook even op onze pagina met veelgestelde vragen, misschien dat je antwoord hier al tussen staat. Bij ons kun je ook slagen voor vrijstaande baden en andere onderdelen voor je bad, zoals een badpaneel en badafvoer.