Accessoires

Met deze badkameraccessoires geef je jouw badkamer een echte upgrade

Wist je dat je jouw toilet-, bad- en douche-ervaring een stuk beter kunt maken met de juiste badkamer accessoires? Badkameraccessoires versterken je badkamerstijl, geven je veel gemak of verhogen de veiligheid in de ruimte. Benieuwd naar ons assortiment badkamer accessoires? Scroll even naar boven voor het gehele assortiment of lees vooral verder!

Ons assortiment badkameraccessoires

Van bekerhouders tot shampoorekjes en van een nieuwe waterontharder tot handdoekenrekken, in ons assortiment badkamer accessoires vind je:

Opbergruimte te kort? Dit zijn de handigste doucheaccessoires!

Kom je opbergruimte te kort in je douche? Met handige douche accessoires is dát geen probleem meer. Ga voor een doucherekje voor aan je douchewand, óp de wand of voor een inbouwnis als je gaat verbouwen. Zo kun je al je douchespulletjes gemakkelijk kwijt!

Deze items zijn perfect voor (bij) je wastafel

Wil je jouw wastafel een upgrade geven? Dat doe je met deze handige badkamer accessoires. Maak je wastafel compleet met een prullenbakje, zeepdispenser aan de wand, houder voor je föhn, handdoekring of handdoekhaakje en een tandenborstelhouder voor aan de wand. En kom je opbergruimte te kort? Dan is een planchet voor onder je (ronde) spiegel nog een mooie extra toevoeging!

Extra ontspannen in bad, dan heb je deze badaccessoires nodig

Een ontspannen badsessie is natuurlijk niets zonder een badkussen, een heerlijk glas wijn op een stoere houten badplank en een lekker muziekje of je favoriete serie. Laat het bad maar vollopen!

Safety first! Ga voor veilig met deze accessoires

Wil je jouw badkamer wat veiliger maken? Veiligheid vinden wij ook belangrijk. Ga daarom voor een antislip douchemat om glijpartijen te voorkomen, een douchebeugel of badsteun voor meer grip of zet een douchestoel of -kruk in de douche. Zo maak je met deze handige badkamer accessoires je badkamer een stuk veiliger!