Accessoires

Met deze badkameraccessoires geef je jouw badkamer een echte upgrade

Wist je dat je jouw toilet-, bad- en douche-ervaring een stuk beter kunt maken met de juiste badkamer accessoires? Badkameraccessoires versterken je badkamerstijl, geven je veel gemak of verhogen de veiligheid in de ruimte. Benieuwd naar ons assortiment badkamer accessoires? Scroll even naar boven voor het gehele assortiment of lees vooral verder!

Ons assortiment badkameraccessoires

Van bekerhouders tot shampoorekjes en van een nieuwe waterontharder tot handdoekenrekken, in ons assortiment badkamer accessoires vind je:

Opbergruimte te kort? Dit zijn de handigste doucheaccessoires!

Kom je opbergruimte te kort in je douche? Met handige douche accessoires is dát geen probleem meer. Ga voor een doucherekje voor aan je douchewand, óp de wand of voor een inbouwnis als je gaat verbouwen. Zo kun je al je douchespulletjes gemakkelijk kwijt!

Deze items zijn perfect voor (bij) je wastafel

Wil je jouw wastafel een upgrade geven? Dat doe je met deze handige badkamer accessoires. Maak je wastafel compleet met een prullenbakje, zeepdispenser aan de wand, houder voor je föhn, handdoekring of handdoekhaakje en een tandenborstelhouder voor aan de wand. En kom je opbergruimte te kort? Dan is een planchet voor onder je (ronde) spiegel nog een mooie extra toevoeging!

Extra ontspannen in bad, dan heb je deze badaccessoires nodig

Een ontspannen badsessie is natuurlijk niets zonder een badkussen, een heerlijk glas wijn op een stoere houten badplank en een lekker muziekje of je favoriete serie. Laat het bad maar vollopen!

Safety first! Ga voor veilig met deze accessoires

Wil je jouw badkamer wat veiliger maken? Veiligheid vinden wij ook belangrijk. Ga daarom voor een antislip douchemat om glijpartijen te voorkomen, een douchebeugel of badsteun voor meer grip of zet een douchestoel of -kruk in de douche. Zo maak je met deze handige badkamer accessoires je badkamer een stuk veiliger!


Veelgestelde vragen over badkameraccessoires

Welke badkameraccessoires zijn onmisbaar in de badkamer en het toilet?

Natuurlijk mag in jouw badkamer en toilet de standaard accessoires niet ontbreken zoals: de toiletrol-, reserverol- én toiletborstelhouder. Maar wist je dat een vloer- & raamwisser, handdoekhaak of -beugel, een handige badplank en een leuk plankje voor aan de muur echt niet mogen ontbreken in jouw badkamer of toilet. En ga je nou verbouwen? Vergeet de inbouwnis(sen) niet voor extra opbergruimte. Handig!

 

Ik kom opbergruimte te kort, welke badkameraccessoires zijn handig?

Opbergruimte te kort? Een moderne inbouwnis in de wand, een doucherek voor aan de muur, een doucherek voor aan een douchewand, handdoekhaken of -stangen voor de wand of op je radiator geven je meer opbergruimte. En wil je echt uitpakken? Vervang dan je spiegel voor een handige spiegelkast voor éxtra opbergruimte!

Wat zijn de grootste trends onder badkameraccessoires?

Met badkameraccessoires versterk jij jouw favoriete interieurstijl! Een van de grootste trends zijn gekleurde accessoires. Match je gouden, zwarte of koperen kranen met badkameraccessoires in dezelfde kleur (matchy-matchy!) en maak jouw badkamer helemaal af. En ben je toe aan een nieuwe vibe? Dan kom je met gloednieuwe badkameraccessoires al een heel eind!

 

Wat zijn de grootste trends onder badkameraccessoires?

Meer veiligheid in de badkamer begint met antisliptegels. Heb je te gladde tegels op de vloer? Denk dan aan een handige antislipmat of ga naar de bouwmarkt voor een antislipcoating die je vloer stroever maakt. Moeite met het in- en uitstappen van je bad of het zitten en opstaan van je toilet? Dan is een douche- of toiletsteun de uitkomst!