Accessoires

Badkamer accessoires

De badkamer accessoires worden vaak onderschat. Met onderschat bedoelen wij dat mensen niet weten hoe belangrijk het is. Voor zowel de sfeer als het praktische. Met de badkamer accessoires bepaalt u de sfeer in de badkamer. Juist de kleine details zijn zo belangrijk. Daarom heeft SanitairKamer.nl een ontzettend uitgebreid assortiment zodat we aan iedereen zijn smaak kunnen voldoen. Surf op uw gemak door onze website heen en voor vragen kunt u bellen met de klantenservice.

Soorten

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij de badkamer accessoires opgesplitst in een aantal soorten:

• Toilet accessoires
• Bad accessoires
• Douche accessoires
• Handdoekhouders
• Planchet
• Radiator accessoires
• Verlichting

Toilet accessoires

Bij de toilet accessoires moet u denken aan de wc-rol houder, toiletborstel, reserverolhouder en een handdoekhaak of ring. Dit zijn de basis benodigdheden die men gebruikt in een toilet. Uiteraard kunt u dit uitbreiden met een zeepdispenser, afvalemmer of glashouder. Deze badkamer accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Bad accessoires

Onder de bad accessoires vallen een aantal producten die het badderen nog aangenamer maken. Denk hierbij een hoofdkussen of badkussen. Een badmat voor in de badkamer voor het bad bijvoorbeeld. Maar denk ook aan badrekjes. Deze zijn bedoeld om aan de wand te monteren en hierin u shampoo of zeep op te bergen.

Douche accessoires

Onder de badkamer accessoires hebben we de douche accessoires uit gesorteerd. Onder douche accessoires verstaan we een douchegordijn, doucherekjes, anti-slip matjes, enzovoorts. Hier is een ruime keuze in te maken. Accessoires die in de muur geboord moeten worden en ook accessoires die met zuignappen zijn bevestigd.

Handdoekhouders

Als u aan een handdoekhouder denkt, denkt u vast dat deze keuze eenvoudig is. Dat is absoluut niet het geval.Handdoekhouders zijn er vele diverse afmetingen, modellen, kleuren en vormen. Er zijn handdoekhaken, handdoekringen, handdoekrekken, en ga zo maar door. Neem eens een kijkje.

Planchet

Een planchet is altijd bedoeld om onder de spiegel te plaatsen. Hierdoor creëert u wegzet ruimte voor bijvoorbeeld aftershave, tandpasta, tandenborstels en nog veel meer kleine poespas. Ideaal voor in de badkamer. Ruimte is er nooit genoeg!

Radiator accessoires

Deze accessoires zijn onder andere de aansluitsetjes, doorstromingsbuizen, en rekken die op bepaalde radiatoren bevestigd kunnen worden. Niet alle radiatoren bieden de mogelijkheid om handdoekrekken aan te monteren.

Verlichting

Verlichting is een zeer belangrijk aspect in de badkamer. Omdat de badkamer een ruimte is waar men graag geniet van een privé moment, zitten er vaak ook geen grote ramen in. Dus buitenlicht is er vaak onvoldoende. Daardoor dient de verlichting goed te zijn. Verlichting is er in meerdere stijlen te krijgen. Niet elke lamp is geschikt voor elke spiegel. Informeer naar de mogelijkheden en onze adviseurs helpen u graag op weg. Badkamer accessoires zijn er in overvloed en wij kunnen elke wens vervullen.

Merken

• Lambini design
• Villeroy & Boch
• Dornbracht
• Plieger
• Hans Grohe
• Grohe
• Geesa

Prijzen

Badkamer accessoires worden vaak pas uitgekozen zodra de badkamer bijna klaar is. U heeft een flinke investering gedaan om een mooie badkamer te krijgen. Deze investering gaat u niet in de koude kleren zitten. U zit er dan ook niet op te wachten dat u diep in de buidel moet tasten. Dat begrijpt SanitaitKamer.nl volkomen en wij bieden u daarom ook aantrekkelijke voordelige prijzen. Bij ons bent u goedkoop uit en zet u toch de puntjes op de i, en maakt u uw badkamer af met mooie badkamer accessoires.