Badwand

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Dankzij een badwand geen waterballet in de badkamer

Vergeet het douchegordijn en voorzie je douchebad met een moderne badwand! Een badwand houdt spatwater tegen zodat het water tijdens het douchen in de doucheruimte blijft en is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Een modern zwart frame, inklapbaar of voorzien van speciaal veiligheidsglas en antikalkcoating? We nemen de opties met je door!

Bepaal hoe je de badwand wilt gebruiken

Bedenk voordat je je zinnen zet op een prachtige badwand, hoe je deze wilt gebruiken. De functie dus! Moet het gewoon een vast scherm zijn, wil je de badwand kunnen inklappen of gewoon naar je toe kunnen openen? Bepaal je wensen, bekijk alle badwanden en maak je keuze!

Tip: koop een badscherm met veiligheidsglas en een antikalkcoating

Wist je dat tegenwoordig veel bad- en douchewanden voorzien zijn van minimaal 6mm veiligheidsglas en dat de nieuwste badschermen worden voorzien van een speciale antikalkcoating? Deze speciale nanocoating zorgt ervoor dat kalk en vuil zich minder hecht aan de glazen douchewand.


Veelgestelde vragen over badwanden

Een badscherm of badwand, welke opties zijn er?

Een badscherm houdt het water perfect binnen je douchebad en koop je tegenwoordig in verschillende trendy en handige uitvoeringen. Ga je voor een inklapbare badwand, een met een draaideur of voor een vaste wand? En heb je een industriële badkamerstijl voor ogen? Dan is een badwand met zwart profiel extra stoer!

 

Wat is het voordeel van een badwand?

Een bad-douchecombinatie is hartstikke handig maar spatwater wil je natuurlijk lekker binnen het bad houden. Een badwand houdt spatwater tegen zodat de rest van de badkamer droog blijft. Ga voor een inklapbaar model, een met een draaideur of een vaste wand en maak jouw douchebad helemaal af!