Fonteinset

Verkoper spreken
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Informatie

Vaak komt het voor dat mensen kleine onderdelen in een badkamer vergeten te kopen, daarom presenteren we u de fonteinset! Bij aankoop van een fonteinset ontvangt u alle onderdelen die u nodig heeft en moet u niet nog een keer een onderdeel bij bestellen. Voornamelijk doe-het-zelvers zullen weten hoe irritant het is als u terug naar de bouwmarkt moet voor een klein onderdeel.

Bij onze fonteinsets vindt u natuurlijk de fontein zelf, een toiletkraan, een sifon, een afvoerrooster en een bevestigingssetje. Had u zelf aan al deze onderdelen gedacht? Niet alleen is een fonteinset kopen een goed idee omdat u dan alles bij elkaar heeft, ook is het voordeliger om een set te kopen dan om alles los te kopen.

Merken

Bij Sanitairkamer willen we dat iedereen een aankoop bij ons kan doen. We bieden daarom een divers aanbod aan merken aan waardoor we een gevarieerd prijsaanbod hebben. Iedereen kan wel iets vinden tussen de producten van Sanitairkamer. De merken fonteinsets die we verkopen zijn onder andere:
• Best Design • Grohe • Ideal Standard • Keramag • Plieger • Lambini Designs • Villeroy & Boch

Service

Voor vragen over de aankoop van een fonteinset of het monteren kunt u altijd onze klantenservice bereiken. Onze hulpvaardige en bekwame sanitair experts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw problemen op te lossen.

We kopen altijd groot in en dit doen we direct bij onze fabrikanten. Dit heeft twee voordelen. Ten eerste zorgt het ervoor dat we al onze producten altijd direct op voorraad leverbaar hebben. Maanden moeten wachten op een levering is er bij ons niet bij. Daarnaast door het aantal stuks wat we inkopen kunnen we onze prijzen laag houden. Het zorgt ervoor dat u als consument nooit meer hoeft te betalen dan nodig is.