Fonteinset

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dankzij deze fonteinsets ben je in één keer klaar!

In een fonteinset hebben wij voor jou de mooiste fonteinen, kranen, afvoerpluggen én sifons al bij elkaar gezocht en daar een mooie set van gemaakt. Zo weet je precies welke items perfect bij elkaar passen en hoef je zelf niet aan de slag! Ga je voor een stoer en industrieel toiletmeubel, een natuurlijke look met een natuurstenen fontein op een houten blad óf voor een met een gezellige gouden kraan?

Dit vind je in onze fonteinsets

Koop je een fonteinset? Dan koop je een compleet plaatje, namelijk een:

Zo ben je na het kopen van je fonteinset helemaal klaar om je toilet een upgrade te geven. Benieuwd welk materiaal het beste is voor jouw kleine wastafel zodat je die jarenlang kunt gebruiken? Dat vertellen we je!

Dit materiaal voor je fontein gaat het langst mee

Het meest gebruikte materiaal voor je fontein of wastafel is keramiek. Keramiek is namelijk sterk dankzij de glanzende coating en gaat goed om met agressieve schoonmaakmiddelen. Ga je liever voor een natuurlijke look? Dan is natuurstenen fontein prachtig en uniek! Onthoud dat natuursten wel onderhoud nodig heeft. Ga je voor langdurig plezier van je fontein? Dan ga je voor het hygiënische en vlekbestendige solid surface! Van welk materiaal ga jij de fontein in je fonteinset kopen?