Fonteinset

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dankzij deze fonteinsets ben je in één keer klaar!

In een fonteinset hebben wij voor jou de mooiste fonteinen, kranen, afvoerpluggen én sifons al bij elkaar gezocht en daar een mooie set van gemaakt. Zo weet je precies welke items perfect bij elkaar passen en hoef je zelf niet aan de slag! Ga je voor een stoer en industrieel toiletmeubel, een natuurlijke look met een natuurstenen fontein op een houten blad óf voor een met een gezellige gouden kraan?

Dit vind je in onze fonteinsets

Koop je een fonteinset? Dan koop je een compleet plaatje, namelijk een:

Zo ben je na het kopen van je fonteinset helemaal klaar om je toilet een upgrade te geven. Benieuwd welk materiaal het beste is voor jouw kleine wastafel zodat je die jarenlang kunt gebruiken? Dat vertellen we je!

Dit materiaal voor je fontein gaat het langst mee

Het meest gebruikte materiaal voor je fontein of wastafel is keramiek. Keramiek is namelijk sterk dankzij de glanzende coating en gaat goed om met agressieve schoonmaakmiddelen. Ga je liever voor een natuurlijke look? Dan is natuurstenen fontein prachtig en uniek! Onthoud dat natuursten wel onderhoud nodig heeft. Ga je voor langdurig plezier van je fontein? Dan ga je voor het hygiënische en vlekbestendige solid surface! Van welk materiaal ga jij de fontein in je fonteinset kopen?


Veelgestelde vragen over fonteinsetjes

Wat zit er allemaal in een fonteinset?

Koop je een fonteinsetje? Dan krijg je van ons een fontein, kraan, sifon én afvoerplug in perfect matchende kleuren! Zo hoef je zelf niet op zoek naar de leukste items, weet je zeker dat alle onderdelen bij elkaar passen en krijg je zelfs nog een leuke bundelkorting! Ga voor een kleine waskom op een plank, voor een rechthoekig model of voor een hoekfonteinset voor in jouw kleine toilet.

 

Wat is het voordeel van een fonteinset?

Het grootste voordeel van een fonteinset is dat alle onderdelen perfect bij elkaar passen. Zo weet je welke items mooi bij elkaar staan, welke perfect in elkaar passen en ontvang je ook nog eens een leuke bundelkorting. Dat scheelt weer!

Welk materiaal is het best voor mijn fontein?

Of je voor een waskom op een plankje gaat, voor een rechthoekig fonteintje of voor een hoekfonteintje, de meeste fonteinen zijn gemaakt van keramiek, betonlook, solid surface of natuursteen. Keramiek en solid surface zijn supersterke materialen die jarenlang mooi blijven. Waar betonlook en natuursteen een unieke look hebben, zijn ze wel iets vlekgevoeliger. Natuurlijk zijn deze wel behandeld met een coating voor jarenlang plezier!

 

Wat zijn de trends onder fonteinsetjes?

Trendy kleine waskommen op plankjes, betonlook fonteintjes met zwarte kranen voor een stoere look, terrazzo waskommen voor die typische retrolook en mooie natuurstenen fonteinen voor een unieke natuurlijke uitstraling. Wist je dat de hipste fonteinsetjes voorzien zijn van een gouden, zwarte of koperen kraan?