Inbouw wastafel

Filteren
Filteren

Inbouw wastafel kopen bij Sanitairkamer

Bij een inbouw wastafel verwerk je de wasbak in het badkamermeubel voor een strakke uitstraling. Een groot voordeel van een inbouw wastafel is dat deze gemakkelijk schoon te maken én schoon te houden is. Ideaal!

Welke kraan kies ik voor mijn inbouw wastafel?

Maak je inbouw wastafel af met een wastafelkraan in de stijl die past bij jouw badkamer. Ben je op zoek naar een inbouwwastafel met kraangat of zonder kraangat? Dat bepaalt wat voor soort kraan je nodig hebt. Bij een inbouw wasbak zonder kraangat plaats je de wastafelkraan naast de wasbak of als een inbouw wastafelkraan in de wand. Bij een inbouw wastafel mét kraangat kun je de kraan naar keuze gewoon op de wasbak monteren!

Inspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

De keuze in inbouw wastafels is reuze en we begrijpen het als je jouw nieuwe inbouw wasbak eerst in het echt wil bewonderen. Neem daarom een kijkje binnen een van onze badkamer showrooms waarin ons assortiment wasbakken in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze rondom jouw inbouw wastafel. Wees welkom!