Plafondlampen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Extra veel sfeer met deze plafondlampen in je badkamer

Een hanglamp in je badkamer? Ja hoor, dat zie je tegenwoordig samen met de wandlamp steeds vaker! Een hanglamp plaats je bijvoorbeeld naast je spiegel en boven je badkamermeubel en heeft echt de functie als sfeerverlichting. Combineer je hanglamp daarom met je plafondverlichting zoals spotjes en creëer extra veel sfeer!

Verschillende type hanglampen

In ons assortiment hanglampen vind je hanglampen voor verschillende badkamerstijlen. Voor je moderne badkamer kun je bijvoorbeeld voor twee zwarte tubes in verschillende hoogtes gaan en voor je industriële badkamer scoor je toffe lampen met een staallook. Maar alle opties liggen open natuurlijk! Welke hanglamp is jouw favoriet?

Start met het maken van een lichtplan

Wanneer je jouw badkamer gaat verbouwen zijn badkamerlampen misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch is verlichting heel belangrijk. Met een lichtplan zorg je dat je hele badkamer verlicht is. Zorg daarom voor meerdere lichtpunten in de badkamer en wissel centrale verlichting af met sfeerverlichting. Heb je wel schaduw bij je spiegel? Creëer dan tegenlicht met een spiegel met verlichting of spiegellamp.