Badkraan

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Heerlijk badderen is niets zonder deze badkranen

Eeeeven heerlijk tot rust komen. Heerlijk badderen is natuurlijk helemaal niets zonder een badkraan, want zonder badkraan geen water natuurlijk. Benieuwd naar al onze type badkranen en wat het verschil tussen de opties is? Blijf lezen!

De beste badkraan shop je hier

Natuurlijk zorgen we voor een groot assortiment badkranen, zo vind je in ons assortiment:

Badthermostaatkraan vs. badmengkraan

Wanneer je op zoek bent naar de beste badkraan zie je dat je best wat keuze hebt en dat er best wat termen naar je hoofd geslingerd worden. Zo ook met een badthermostaatkraan & badmengkraan. Het verschil tussen deze twee kranen is dat je bij een thermostaatkraan altijd een contante temperatuur van het water hebt en je bij een badmengkraan de temperatuur elke badbeurt handmatig moet instellen.

Badkranen voor een moderne badkamer

Ben jij helemaal fan van de moderne badkamer en heb je ook al wat inspiratie verzameld? Dan heb je ongetwijfeld wandkranen en vrijstaande badkranen voorbij zien komen. Wil je jouw badkamer een extra luxe uitstraling geven, dan mag een watervalkraan niet ontbreken. En wist je dat gekleurde kranen op dit moment ook ontzettend populair zijn? Gouden, zwarte of koperen kranen!

Kalkvrije badkranen met een waterontharder

Helemaal klaar met die kalkaanslag? Plaats een waterontharder op je waterleidingen om hard water te transformeren tot zacht water. En het voordeel van zacht water? Geen kalkaanslag meer in en op je douchewand, sanitair & tegels. Scheelt weer schoonmaken & je geniet langer van je badkamer!


Veelgestelde vragen over badkranen

Welke verschillende badkranen verkopen jullie?

Koop je bij ons je badkraan dan weet je dat je een groot assortiment badkranen mag verwachten. Vrijstaande badkranen, inbouw badkranen, watervalkranen, badrandkranen, mengkranen, thermostaatkranen, gekleurde badkranen, noem maar op. Naar welk type badkraan ben jij op zoek?

 

Wat is het verschil tussen een badmengkraan en een badthermostaatkraan?

Waar je bij een badmengkraan het warme water en het koude water mengt tot de gewenste temperatuur, mengt een badthermostaatkraan het water zelf tot jouw perfecte temperatuur. Zo geniet je elke dag van een constante temperatuur. Heerlijk! Het verschil tussen de badmengkraan en de -thermostaatkraan is dus puur het gebruiksgemak!

Hebben jullie ook gouden, zwarte en koperen badkranen?

Jazeker! Wij kunnen namelijk geen genoeg krijgen van gekleurde kranen en naast dat ze ontzettend trendy zijn, trekken ze ook echt de aandacht in je badkamer én versterken ze je badkamerstijl. Welke is jouw favoriet? De stoere zwarte badkraan, stijlvolle gouden badkraan of vintage koperen kraan?

 

Wat zijn de trends op het gebied van badkranen?

Naast gekleurde kranen zijn inbouw en vrijstaande badkranen ontzettend populair in moderne badkamers. Een vrijstaande badkraan plaats je naast een vrijstaand bad en is een echte eyecatcher! Ga je jouw badkamer toch verbouwen en houd je van een ultrastrakke look? Dan mag een prachtige inbouw badkraan niet ontbreken.