Badkraan

Verkoper spreken
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Heerlijk badderen is niets zonder deze badkranen

Eeeeven heerlijk tot rust komen. Heerlijk badderen is natuurlijk helemaal niets zonder een badkraan, want zonder badkraan geen water natuurlijk. Benieuwd naar al onze type badkranen en wat het verschil tussen de opties is? Blijf lezen!

Alle type badkranen

Natuurlijk zorgen we voor een groot assortiment badkranen, zo vind je in ons assortiment:

Badthermostaatkraan vs. badmengkraan

Wanneer je op zoek bent naar een badkraan zie je dat je best wat keuze hebt en dat er best wat termen naar je hoofd geslingerd worden. Zo ook met een badthermostaatkraan & badmengkraan. Het verschil tussen deze twee kranen is dat je bij een badthermostaatkraan altijd een contante temperatuur van het water hebt en je bij een badmengkraan de temperatuur elke badbeurt handmatig moet instellen.

Badkranen voor een moderne badkamer

Ben jij helemaal fan van de moderne badkamer en heb je ook al wat inspiratie verzameld? Dan heb je ongetwijfeld inbouw badkranen en vrijstaande badkranen voorbij zien komen. En wist je dat gekleurde kranen op dit moment ook ontzettend populair zijn? Gouden, koperen of zwarte kranen!

Kalkvrije badkranen met een waterontharder

Helemaal klaar met die kalkaanslag? Plaats een waterontharder op je waterleidingen om hard water te transformeren tot zacht water. En het voordeel van zacht water? Geen kalkaanslag meer in en op je douchewand, sanitair & tegels. Scheelt weer schoonmaken & je geniet langer van je badkamer!