Wastafel

Verkoper spreken
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wasbak kopen bij Sanitairkamer

Maak je badkamer compleet met een wasbak van Sanitairkamer. Een moderne, industriële klassieke of landelijke badkamer? Voor elke badkamerstijl hebben we een groot assortiment wasbakken!

Op welke hoogte monteer je de wasbak?

De hoogte van je wastafel is afhankelijk van je lengte (en die van de rest van je huishouden). Je wilt natuurlijk wel een prettige werkhoogte hebben en niet continu last van je rug krijgen. Gemiddeld worden wasbakken op een hoogte tussen 70 – 90 cm geplaatst, gemeten vanaf het diepste punt in de wasbak tot aan de grond. Bekijk wat jij zelf een prettige hoogte vindt, bedenk ook hoe hoog je spiegel moet komen en of je wastafel dan nog uitkomt. Tip: plaats de wasbak zeker niet te laag om rugproblemen te voorkomen. 

Een vierkante of ronde wasbak?

Wasbakken zijn er natuurlijk in alle vormen en maten. Een vierkante wasbak, een ronde wasbak. De wasbak verwerkt in het badkamermeubel of heel modern als waskom op het meubel. De keuze is reuze (en gelukkig maar)! Kijk welke badkamerstijl het beste bij jou of je badkamer past en maak dan je keuze!

Alles weten over wasbakken? Bekijk de video!

Inspiratie voor je wasbak opdoen? Kom naar onze showrooms!

De keuze in wasbakken is reuze en we begrijpen het als je jouw nieuwe wasbak eerst in het echt wil bewonderen. Neem daarom een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wasbakken in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze rondom jouw wasbak. Wees welkom!