Wastafel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wastafel

Een wastafels is onmisbaar in een badkamer en wordt intensief gebruikt. Je maakt iedere dag gebruik van je wastafel om bijvoorbeeld je tanden te poetsen, je gezicht te reinigen of je handen te wassen. De ene persoon vindt dat een wastafel vooral praktisch moet zijn, waar de ander design boven praktisch verkiest. Bij Sanitairkamer is er voor alle eisen en wensen een geschikte wastafel te verkrijgen. 

Types

Heb je een kleine badkamer of juist alle ruimte voor een groot badkamermeubel? Voor alle type badkamers is er een bijpassende wastafel. Er is keuze uit: een standaard wastafel, dubbele wastafel, inbouw wastafel of een opbouw wastafel. Het type wastafel wat jij nodig hebt ligt aan het type badkamermeubel wat je hebt. Daarnaast kies je een kraan die perfect past bij jouw gewenste stijl, maar vooral past bij de waskom. 

Stijlen

Net als in badkamermeubels zijn er bij waskommen veel verschillende stijlen. Je kunt kiezen voor modern, industrieel, Scandinavisch of juist klassiek. Daarnaast zijn veel modellen wastafels verkrijgbaar in verschillende kleuren en creëer je door middel van bijvoorbeeld een toffe clickwaste, sifon en kraan een mooi geheel.

Meer informatie

Weet je niet zo goed welk type waskom bij jouw badkamer past? Dan kun je altijd de uitleg en voordelen van een waskom lezen in de productomschrijvingen, maar je bent natuurlijk altijd welkom in een van onze showrooms. Hier staan onze medewerkers graag voor u klaar om u te adviseren en informeren. Liever online bestellen, maar toch advies nodig over een waskom? Neem dan contact op met onze klantenservice.