Zeepdispensers

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak je badkamerstijl af met een stijlvolle zeepdispenser of zeeppomp

Ga jij voor een volledig gestylede badkamer? Dan hoort daar natuurlijk een zeepdispenser bij in de stijl van jouw badkamer! Ga voor een zeepdispenser in een leuk kleurtje, een voor aan de muur of zet jouw favoriet neer op je wastafel.

Onze verschillende zeepdispensers

In ons assortiment zeepdispensers vind je twee type zeepdispensers: de automatische zeepdispenser en de zeepdispenser met een pompje of hendel. Een automatische zeepdispenser hangt vrijwel altijd aan de wand en bij een zeepdispenser met een pompje heb je de keuze uit een staand model of een wandmodel. Net wat jij praktischer vindt!

Automatische zeepdispensers

Lijkt een automatische zeepdispenser je wel wat? Zo’n zeepdispenser met sensor is een stuk hygiënischer dan een zeeppompje en wordt aan de wand gehangen. Vul je automatische zeepdispenser met zeep, zorg dat er een batterij in zit en houd je handen voor de sensor om zeep uit de dispenser te krijgen. Wat een luxe!

Andere type zeepopbergers

Zoek je een handige manier om je shampoo, conditioner en douchegel op te bergen? Naast zeeppompjes en zeepdispensers kun je jouw zeep ook gemakkelijk opbergen in een leuk doucherek of badkamer rekje. Te hangen aan je douchewand óf aan de wand en te verkrijgen in verschillende leuke kleurtjes en uitvoeringen.