Vrijstaand bad op poten

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Een bad op pootjes, klassiek hoor!

Helemaal fan van de klassieke look die een bad op pootjes geeft? Een bad op pootjes valt onder het vrijstaande bad, staat vrij van de muur en laat de ruimte groter ogen. De badpoten laten het bad namelijk boven de vloer zweven en zorgen tegelijkertijd voor meer stevigheid. Zo hoef je dankzij de pootjes niet bang te zijn dat je bad wankelt en kun je het bad beter afstellen als je badkamervloer toch wat ongelijk blijkt te zijn. Koop je bad met pootjes kant-en-klaar of koop losse pootjes voor jouw badkuip.

Verschillende type baden op pootjes

Een vrijstaand bad op pootjes is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo hebben we baden in ons assortiment die een wat modernere look hebben, maar ook de klassieke baden met sierlijke pootjes. En zeiden we al dat we ons assortiment baden op pootjes in het kleurenpalet van de regenboog heeft? Je koopt jouw bad op pootjes daarom in jouw favoriete kleur voor een unieke look!


Veelgestelde vragen over baden op poten

Wat zijn de opties in baden met pootjes?

Van strak en modern naar een luxe en klassieke look. Dat zijn onze baden op pootjes! Te verkrijgen in verschillende leuke kleurtjes en in verschillende stijlen zodat ze perfect passen in elke interieurstijl. Maak je keuze tussen verschillende modellen en tussen het materiaal acryl of solid surface en geniet heerlijk van je nieuwe bad!

 

Welk materiaal is het beste voor een bad op poten?

Onze baden op poten zijn te verkrijgen in de materialen acryl en solid surface. Het welbekende acryl wordt in combinatie met water stroef en is daardoor perfect voor in de badkamer. Acryl is een goedkoper materiaal dan solid surface. Solid surface is daarentegen porievrij en superhygiënisch en is gemaakt van duurzaam materiaal waardoor jouw solid surface bad jarenlang mooi blijft!