Vrijstaand bad op poten

Filteren
Filteren

Vrijstaand bad op poten

Een klassieke hot spot in de badkamer: een vrijstaand bad op poten. Naast een nostalgische sfeer, oogt een bad op poten ook ruimtelijk, doordat deze las het ware boven de grond zweeft.

Zwart vrijstaand bad

Een kleur die niet meer is weg te denken uit hedendaags interieur: zwart! Ook in de badkamer is dit een echte sfeermaker. Een zwart vrijstaand bad straalt klasse en luxe uit. De Kerra Empire Black is een perfect voorbeeld. Dit bad is voorzien van een zwarte robuuste buitenkant en sierlijke chromen of bronzen pootjes. Een combinatie van nostalgie en modern in je badkamer!

Villeroy & Boch vrijstaand bad

Bekend in de wereld van sanitair: Villeroy & Boch baden. Een vrijstaand bad op poten is ook te vinden in deze collectie. De Villeroy & Boch Ceta is een kuntstof bad met een design look and feel. De donkere pootjes geven een speels effect. Werk je graag met natuurproducten in de badkamer? De Villeroy & Boch Hommage beschikt over houten pootjes.

Vrijstaand bad kopen

Bekijk ons ruime assortiment vrijstaande baden in onze webshop en kies je favoriet! Kom je er niet helemaal uit en wil je graag advies van een specialist? Kom langs in onze showroom Harderwijk of showroom Nieuwegein.