Toiletmeubel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toiletmeubel kopen bij Sanitairkamer

Een toiletmeubel is super handig voor alle onhandige spullen die thuis horen in het toilet. Denk hierbij aan toiletrollen, schoonmaakspullen, maandverband, zeepjes en ga zo maar door. Op veel ruimtes wordt dit in de hoek gezet, maar blijft het altijd ogen als een rommeltje. Voorkom dit door te kiezen voor een toiletmeubel. Vaak doet u niets met de ruimte onder een fontein. Waarom dan niet een kastje eronder plaatsen en de ruimte goed benutten?

Design

In ons assortiment vindt u veel uiteenlopende modellen terug. Kastjes gemaakt van eiken, mdf wat gelamineerd is, rvs frames, natuurstenen spoelbakken, keramische spoelbakken, etc. Vele mogelijkheden zorgen ervoor dat er voor ieder toilet wel wat tussen moet zitten. Mocht u toch niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wellicht kunnen we u toch ergens mee helpen.

Combinatie met badmeubel

Vaak wordt dezelfde stijl in het toilet doorgevoerd als de badkamer. Het badmeubel is een belangrijk aspect in de badkamer. Vele toiletmeubels zijn in dezelfde stijl verkrijgbaar als een badmeubel. Hiermee zorgt u voor een consistente uitstraling in het huis. Doordat verschillende ruimtes goed op elkaar afgestemd zijn, wordt er een vorm van rust gerealiseerd. De accessoires zijn een belangrijke factor om het plaatje compleet te maken.

Toiletmeubels in de showroom

In onze showrooms zijn altijd een aantal toiletmeubels terug te vinden. Van verschillende leveranciers zijn diverse modellen terug te zien. Hierdoor vindt u wellicht niet de exacte combinatie zoals u het online gezien heeft, maar wel de kleur en de uitvoering. Zodoende is een goed beeld te vormen en kunt u een wel overwogen keuze maken. Onze adviseurs staan u hierbij graag te woord.

Complete set

Enkel de toiletkast is pas de basis. Door het te combineren met een toiletkraan, afvoerplug en sifon, maakt u de set compleet. Maar hiervoor zijn wederom verschillende mogelijkheden. Momenteel zijn de zwarte kranen erg in trek en is dit een populaire optie. Niet alleen zwart is hot, gekleurde kranen zoals geborsteld koper doet het ook erg goed. Bekijk de mogelijkheden en kom snel langs in de showroom.