Inbouw rolhouders

Filteren
  1. 1
  2. 2
Filteren
  1. 1
  2. 2

Maak uw toilet af met een strak afgewerkte inbouw wc rolhouder.

Kies voor een combinatie van stijl en hygiëne door gebruik te maken van een inbouw rolhouder. Een normale rolhouder staat vaak in de buurt van de toiletpot waardoor bacteriën kans hebben zich te nestelen. Daarnaast kunt u uw toilet een andere uitstraling geven door wc rollen uit het zich te bewaren.

Etsero Roll-Up toiletpapier dispenser.

In ons assortiment vind u de Roll-up inbouw rolhouder van Etsero. Een uniek systeem voor 6 toiletrollen. Beschikbaar in de kleuren geborsteld rvs, chroom en wit. De houder bestaat uit een koker waar u de rollen in doet en een luikje waar u deze uit kunt halen. De volgende rol wordt automatisch omhoog gedrukt. Het systeem is erg gemakkelijk na te vullen.

Looox betegelbare toiletrolhouders creëren eenheid in uw toiletruimte.

Naast inbouw rolhouders in meerdere kleuren zijn er nu ook betegelbare wc rolhouders beschikbaar. Bouw de houder in de muur en laat uw tegels overlopen in de houder om een praktisch vlakke wand te creëren. De inbouw producten van Looox zijn beschikbaar in meerdere kleuren en modellen. U kunt kiezen uit rolhouders voor meerdere rollen of voor houders met ruimte voor 1 toiletrol en een toiletborstel.

Opzoek naar een complete set?

Kijk eens bij onze toiletten, wastafels en toilet accessoires om uw toilet helemaal in te richten. Bent u opzoek naar persoonlijk advies? Neem contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms.