Wc-borstels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een schoon toilet dankzij van je nieuwe wc-borstel

Een wc-borstel gebruik je natuurlijk om je wc-pot goed schoon te krijgen en je schoonmaakmiddel goed te verdelen. Een handig schoonmaakmaatje voor je toilet dus! Tegenwoordig heb je lekker veel keuze in nieuwe toiletborstels. Ga je voor een wandmodel, inbouw model of staand model? En voor een leuk kleurtje?

Verschillende type toiletborstels

Bij de aanschaf van een nieuwe toiletborstel is het belangrijk na te denken wat jij prettig vindt. Vind je het fijn als de toiletborstelhouder vastzit aan de wand of heb je hem liever los zodat je de houder gemakkelijker kunt verplaatsen? En vind je het lastig om te combineren of om keuzes te maken? Koop je wc borstel dan in een toiletaccessoires set. Zo scoor je een toiletborstel, toiletrolhouder én een handdoekhaakje in dezelfde kleur en hoef je je toiletaccessoires niet zelf samen te stellen.

Hoe vaak moet je een wc-borstel vervangen?

Eerlijk? We vervangen de toiletborstel eigenlijk veel te weinig. Wist je dat bij een gezin van 4 de wc-borstel een keer per half jaar vervangen moet worden? Veel vaker dan je dacht waarschijnlijk. Zo’n wc-borstel is natuurlijk een bron van bacteriën en vaak is het: valt ‘ie niet van ellende uit elkaar? Dan blijft ‘ie nog even! Vergeet daarom niet je toiletborstel (& houder) regelmatig te vervangen. Zo zorg je ervoor dat bacteriën zich niet gemakkelijk kunnen verspreiden.


Veelgestelde vragen over wc borstels

Wat zijn de verschillende opties in wc-borstels?

Van staande wc-borstels tot hangende wc-borstels, van een toiletrek en een open wc-borstelhouder óf met een klepje. Ook jouw wc-borstel mag tegenwoordig gewoon geshowd worden! Ga voor een rond model, een hoekige variant of match jouw toiletborstel in de kleur van je kranen. Zwart, goud of koper bijvoorbeeld?

 

Wat zijn de trends onder toiletborstels?

Jouw toiletborstel matchen met de kleur van je kranen? Doen! Tegenwoordig zijn wc borstels in trendy kleuren te vinden zoals goud, zwart of koper en mogen hangende toiletborstels niet ontbreken in de moderne badkamerstijl. En nog een plus: de vloer blijft vrij wat weer handig is tijdens de schoonmaakbeurt.