Wc borstels

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Goedkope wc borstels

Sanitairkamer.nl biedt wc borstels in verschillende stijlen zeer voordelig aan. Zo zijn nostalgische toiletsetjes verkrijgbaar, maar ook zeer moderne setjes. Uiteraard is het afhankelijk van wat u met de rest doet. Denk hierbij aan de toiletpot, vloertegels, wandtegels en het fontein. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment.

Design toiletborstels

Vandaag de dag wordt er veel gewerkt met een moderne stijl. De wc borstels zijn in het vierkant afgewerkt. Een gesloten omhulsel bedekt de borstel volledig. Hierdoor is deze buiten het zicht en kijkt u dus niet tegen wc papier of remsporen aan. Wij hebben voor u leuke combinatie setjes samengesteld met een bijpassende wc rolhouder, handdoek haak en reserve rolhouder. Hiermee voorziet u het toilet van alle benodigdheden.

Vloertegels

Een zeer belangrijke keuze voor het toilet zijn de vloertegels. Wilt u werken met bijvoorbeeld houtlook tegels, dan creëert u eenheid door ook met een houtachtige wc borstel te werken. Werkt u met een antracieten of zwarte vloertegel, dan staat de Kosmos zwart serie van Haceka hier erg goed bij. Informeer gerust bij onze klantenservice voor advies.

Hangend of staand

Staande wc borstels worden steeds minder populair. Met schoonmaken staat het altijd in de weg en de uiteindelijke uitstraling is net wat rommeliger. De vraag naar hangend neemt dus toe en Haceka is een bedrijf die hier goed op in speelt. Bij hangend denkt u al snel aan boren in de tegels, niet ideaal en veel werk. Gebruik hierom de Hangon lijm en lijm uw accessoires vast aan de tegels. De Kosmos, Mezzo, Edge, Vintage, Allure en Apen series zijn allemaal met deze lijm te plaatsen.

Merken

Populaire merken met veel variërende series zijn:

 • Haceka
 • Tiger
 • Mueller
 • Lambini Designs
 • Plieger
 • Geesa