Wastafelkraan

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een wastafelkraan kopen? Dit moet je weten!

Kan jouw wastafel wel een nieuwe kraan gebruiken? Gelukkig hebben we daar ons assortiment wastafelkranen. Trendy, goud, klassiek, zwart, hoog of laag? We zijn de moeilijkste niet en zorgen graag voor een trendy assortiment voor een mooie prijs!

Alle type wastafelkranen

Assortiment wastafelkranen

Opbouw of inbouw wastafelkraan?

Een wastafelmengkraan kun je als opbouw- of inbouwkraan kopen. De keuze voor een opbouw of inbouw wastafelkraan hangt vaak af van hoe je leidingen lopen. Een opbouw wastafelkraan monteer je op het meubel en een inbouw wastafelkraan monteer je op de muur als wandkraan. Maar, dan moeten de leidingen natuurlijk wel in de muur lopen!

Geen kalkaanslag met een waterontharder

Plaats je een waterontharder op je leidingwater in huis? Dan wordt hard water getransformeerd tot zacht water. Hard water bevat namelijk veel kalk dat zich na verloop van tijd ophoopt en keihard wordt. Zonde! Want dat kan ervoor zorgen dat je tegels, kranen en sanitair minder lang meegaan. Dankzij een waterontharder hecht kalk zich niet meer aan deze oppervlakken en kun je veel langer van je badkamer genieten!

Grote trends onder wastafelkranen

De inbouwkraan kwam al even voorbij en is een grote trend in de moderne badkamer. Ook gekleurde kranen zoals een gouden, zwarte of koperen kraan zijn tegenwoordig in veel badkamers te vinden en zijn een echte eyecatcher! Wil je jouw badkamer een extra luxe uitstraling geven? Denk dan ook eens aan een watervalkraan! Dit type wastafelkraan geeft een unieke uitstraling aan jouw badkamer. En ga jij liever voor een waterbesparende kraan? Dan hebben we daar ook mooie mogelijkheden voor!


Veelgestelde vragen over wastafelkranen

Welk type wastafelkranen verkopen jullie?

We zorgen graag voor een breed assortiment wastafelkranen zodat jij de perfecte wastafel, spiegel én wastafelkraan direct op hetzelfde moment aan de haak kunt slaan. Scoor een elektrische wastafelkraan, een hoge wastafelkraan voor je waskom of een inbouw wastafelkraan voor jouw moderne badkamer.

 

Wat is het verschil tussen een wastafelkraan en een fonteinkraan?

Een wastafelkraan kan aangesloten worden op een warm- en koudwaterleiding waar een fonteinkraan alleen aansloten kan worden op een koudwaterleiding. Een fonteinkraan is daarom ook kleiner van formaat en perfect voor het toilet aangezien onze toiletruimtes vaak niet al te groot zijn!

Welke wastafelkranen zijn geschikt voor waskommen?

Ben je helemaal weg van de trendy waskom? Dan heb je een hoge wastafelkraan of inbouw wastafelkraan nodig. Een hoge wastafelkraan is een stuk hoger dan een standaard wastafelkraan en komt daardoor gemakkelijk boven de waskom uit. Met een inbouw wastafelkraan kun je jouw kraan op elke gewenste hoogte plaatsen, zo komt ‘ie mooi boven de waskom uit!

 

Wat zijn de trends op het gebied van wastafelkranen?

We kunnen niet om de gekleurde kranen-trend heen. En stiekem willen we dat ook helemaal niet. Gekleurde kranen zoals zwarte kranen, gouden kranen en koperen kranen zijn echte eyecatchers en maken jouw badkamerstijl helemaal compleet. Welke kleur denk je dat ’t populairst is?