Vrijstaand bubbelbad

Filteren
Filteren

Vrijstaande bubbelbaden

Het is belangrijk om een moment van rust in te bouwen op een dag. Een bubbelbad is een stukje luxe en ontspanning waar je elke dag naar uit kunt kijken. Naast het luxe gevoel dat het geeft, straalt een vrijstaand bubbelbad ook luxe uit in een ruimte. Een vrijstaand bubbelbad is in verschillende ruimtes te plaatsen, denk aan een ruime slaapkamer, een beschutte tuin en natuurlijk in de badkamer. Maar nog belangrijker is het design! Ga je voor een romantisch bad op klassieke pootjes of een modern design bubbelbad? Ons assortiment vrijstaande bubbelbaden biedt tal van mogelijkheden!

Hydro of spa bubbelbad?

Naast het design is er ook nog de keuze uit luchtjets en waterjets. Waterjets; oftewel ‘hydro’ spuiten water vanuit verschillende posities tegen het lichaam en zitten aan de zijkant van het ligbad bevestigd. Je geniet van een heerlijke massage. Luchtjets, ook wel ‘spa’ genoemd, bevinden zich in de bodem van het bad en werken zich een weg naar boven langs je lichaam. Dit bevordert de bloedsomloop en ontspant je spieren. Ideaal na een intensieve workout bijvoorbeeld. Klinkt beide erg prettig? Een combinatie van deze twee is mogelijk. Je eigen wellness in één bubbelbad. Whirlpool baden zijn er ook om samen van te genieten! Je hebt de keuze uit verschillende maten, een 1-persoons whirlpool en 2-persoons whirlpools.

Vrijstaand bubbelbad kopen

Ben je enthousiast en wil je een vrijstaand bad kopen? Je hoeft enkel de juiste te kiezen! Ga je voor een spa bubbelbad met luchtjets, een hydro bubbelbad met waterjets of een combinatie van beide? Jij bepaalt! Vind je het fijn om deze keuze samen te maken? Onze sanitair specialisten denken met je mee! Breng een bezoekje aan onze badkamer showrooms.