Vrijstaand bubbelbad

Filteren
Filteren

Maak een ensuite badkamer met deze vrijstaande bubbelbaden

Een vrijstaand bubbelbad is toch wel de droom van elke badliefhebber. De voordelen van een bubbelbad en de luxe van zo’n vrijstaand bad. En eerlijk, even ontspannen in zo’n vrijstaand bubbelbad is toch ook ontzettend heerlijk!

Een vrijstaand bubbelbad plaats je overal in huis

Natuurlijk moeten de juiste afvoeren daarvoor wel aanwezig zijn en moet de vloer deze flinke badkuip wel kunnen dragen. Maar een vrijstaand bubbelbad zien we vaak terug in een ruime slaapkamer. Zo’n ensuite badkamer bevat dan vaak een vrijstaand bad zodat je thuis het hotelgevoel helemaal nabootst. En plaats je jouw bad liever buiten? Kijk dan eens naar een toffe jacuzzi voor in je tuin!

De voordelen van een vrijstaand bubbelbad

Het grootste voordeel van een vrijstaand bubbelbad is dat je ‘m niet af hoeft te werken en dat je hem eigenlijk overal kunt plaatsen. Let op: de afvoer moet uit de vloer kunnen komen en de vloer moet het bad kunnen dragen. Wist je dat trouwens dat de bubbels in een bubbelbad niet alleen leuk zijn maar dat deze ook écht een extra ontspannende werking hebben? Zie de bubbels als een massagefunctie. Ze masseren je huid en spieren en stimuleren je bloedsomloop. Helemaal weer zen!