Staande badkranen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak je bad compleet met een vrijstaande badkraan

Een prachtig vrijstaand bad maak je natuurlijk compleet met een vrijstaande badkraan of een inbouw badkraan. Wist je dat een vrijstaande badkraan een luxe uitstraling geeft aan je badkamer? De meeste badkranen plaats je natuurlijk in of op de muur. Zo’n staande badkraan trekt direct de aandacht en is samen met het vrijstaande bad de eyecatcher van de ruimte!

Vrijstaande badkraan met handdouche

O, wat heerlijk! Denk je na over een vrijstaande badkraan dan doen we de aanname dat je lekker de ruimte hebt in je badkamer. Een staande badkraan plaats je naast je vrijstaand bad en geeft dus een moderne & luxe look aan je badkamer. Nét of je in een luxe hotel terecht bent gekomen! De meeste vrijstaande badkranen zijn voorzien van een handdouche zodat je je haar gemakkelijk kunt uitspoelen of het bad nog even kunt naspoelen nadat je klaar bent met je heerlijk ontspannen badmoment!

Trendtip: een gouden of zwarte badkraan

Een grote trend van dit moment zijn gekleurde kranen. Trek de aandacht met koperen, gouden of zwarte kranen! Zo past een zwarte kraan perfect in de betonlook of industriële badkamer en een gouden kraan matcht perfect met toffe gekleurde tegels! Wist je dat een gouden kraan ook juist gaaf staat in bijvoorbeeld zo’n stoere betonlook badkamer? Dat breekt het hele stoere en maakt het nét allemaal wat warmer!


Veelgestelde vragen over vrijstaande badkranen

Waar moet ik op letten bij het kopen van een vrijstaande badkraan?

Bij een vrijstaand bad mag een eyecatcher van een vrijstaande badkraan natuurlijk niet ontbreken. De meeste vrijstaande badkranen komen in een thermostaatkraan, maar mocht je een mengkraan prettiger vinden dan zijn daar ook opties voor. Oja, en vergeet niet dat bij een vrijstaande badkraan de leidingen door de vloer moeten kunnen lopen.

 

Wat zijn de verschillende opties in vrijstaande badkranen

Een van de belangrijkste verschillen binnen vrijstaande badkranen is toch wel het uiterlijk. Ga je voor een hippe gekleurde kraan (goud, koper of zwart?), een moderne hoekige kraan of een gebogen designkraan? Nét wat pas bij jouw badkamerstijl!