Badkamer verlichting

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Informatie

Badkamer verlichting is een belangrijk aspect in de badkamer. Vaak vangen badkamers en toiletruimtes niet genoeg licht van buitenaf, doordat er geen of een klein raam in de ruimte zit. Dit is niet raar want in de badkamer staat u onder de douche of zit u in bad en het is niet de bedoeling dat iedereen van buitenaf dit kan zien. Toch is badkamerverlichting essentieel voor een fijne en kalme ruimte. Sanitairkamer heeft ontzettend veel keuze als het gaat om badkamer verlichting. Surf eens door de website heen en kijk of er wat voor u tussen zit.

Design

De lampen zijn in diverse stijlen te verkrijgen. Zo zijn er klassieke modellen, maar ook zeer strakke moderne modellen verkrijgbaar. Het is natuurlijk leuk dat de badkamer verlichting wel bij uw inrichting past. Dit is ook de reden dat het assortiment zo breed is. Wij respecteren ieder zijn smaak en spelen overal op in. Mocht u twijfelen of het model wel past bij uw badmeubel of wastafel, neem dan even contact op met de klantenservice. Deskundig advies is gegarandeerd. Wist je trouwens dat we ook spiegels met verlichting verkopen? Een hele mooie optie voor extra verlichting in je badkamer.

Prijzen

Badkamer verlichting wordt veelal vergeten bij het aanschaffen van de badkamer. Hier wordt vaak pas later bij nagedacht wanneer u erachter komt dat het toch wel erg donker is. Snel naar de bouwmarkt op en neer om even een simpel lampje te halen. Sanitairkamer heeft zijn prijzen vergeleken met de bouwmarkt, en wij zijn nog goedkoper! Wij leveren uitstekende kwaliteit voor zeer scherpe prijzen. Tevens bieden wij altijd 2 jaar garantie!

Merken

• Lambini Design • Plieger • Villeroy & Boch • Hans Grohe • Emco • Dornbracht

Kleuren

De lampen zijn in diverse kleuren te bestellen. Standaard is toch wel mat chroom of glans chroom. Maar dit kan net niet bij u badkamer passen. Hierdoor zijn wij breder gaan denken en opzoek gegaan naar andere kleuren. Zwart, wit, mat-glas en RVS kleurig zijn toegevoegd. SanitairKamer.nl kan u op elk front voorzien van badkamer verlichting.

Service

Heeft u vragen over badkamer verlichting of andere producten? Neem dan snel contact op met de klantenservice van Sanitairkamer. Met jaren ervaring in de sanitair branche kunnen onze collega’s u altijd een goede oplossing voor uw probleem of een goed antwoord op uw vraag geven.

Naast onze online winkel hebben we ook nog een van de showrooms. Wilt u deze eens bezoeken? Maak dan een afspraak! Wij staan hier voor u klaar om u verschillende producten van Sanitairkamer te laten zien of om zelfs een hele nieuwe badkamer met u samen te stellen. Hopelijk tot snel!