Badkamerlampen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Licht in de duisternis met nieuwe badkamerlampen

Dankzij een badkamerlamp tover jij jouw donkere badkamertje om in een lichte ruimte en kun je weer zien waar je loopt (belangrijk!). Niet iedereen is namelijk gezegend met een raam in de badkamer. Maar dankzij je nieuwe badkamerlamp kan elke badkamer verlicht worden. Benieuwd naar ons assortiment? Die zie je hierboven óf lichten we hieronder even toe.

Ons assortiment badkamerverlichting

Met verschillende type badkamerlampen creëer je een lichte ruimte die ook nog eens gezellig oogt. In ons assortiment badkamerverlichting vind je:

Een lichtplan, waar begin je?

Ga je jouw badkamer renoveren? Dan is het belangrijk om in je badkamer rekening te houden met een lichtplan. In een lichtplan leg je namelijk vast op welk punt licht moet komen, zodat centraal licht en sfeerlicht afgewisseld wordt en je geen gekke schaduwen hebt. Zorg voor centraal licht door middel van een plafondlamp of spots en ga bij je badkamermeubel voor een spiegel met verlichting of voor twee wandlampen naast je spiegel. Zo zorg je dat je te allen tijde verlicht bent wanneer je voor de spiegel staat, je voor sfeerlicht kunt kiezen als je dit wil (bijvoorbeeld met een dimmer) én je goed kunt zien waar je loopt. Zo zie je maar, badkamerverlichting is ontzettend belangrijk!