Douchegarnituren

Informartie

Onder de douchegarnituren vallen verschillende componenten die gebruikt worden in het douchegedeelte. Elk onderdeel is los verkrijgbaar. Om het allemaal geordend te krijgen, hebben wij het de onderdelen voor u opgedeeld in een aantal categorieën. Hierdoor kunt u ook bestellen als u maar één bepaald onderdeel nodig heeft. Uiteraard staan er ook complete glijstangsetjes en regendouches tussen.

Verdeling

De douchegarnituren hebben wij onderverdeeld in de volgende categorieën:
Regendouche
Glijstang
• Badset
• Handdouche
• Hoofddouche
• Doucheslang
• Douche arm
• Handdouche houder
• Zijdouches
• Wand aansluitbocht

Design

Smaak is persoonlijk. Iedereen voert zijn eigen smaak door in de badkamer. Hierdoor heeft elke badkamer een eigen design. Daardoor zijn er ook ontzettend veel verschillende designs in douchegarnituren. Houdt u van klassiek? Bekijkt u dan eens de Haceka Allure serie. Houdt u van modern? Bekijkt u dan eens de Grohe Allure serie. Zo kunt u precies de sfeer creëren die u wilt in uw badkamer.

Prijs

De douchegarnituren zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Dornbracht en Keuco zijn bijvoorbeeld merken die vallen onder het hoog segment. In het midden segment vallen Grohe, Kludi en Tiger. Het laag segment zijn kranen van Lambini Designs of Haceka. De kranen zijn allemaal goed van kwaliteit. Vaak zit er het KIWA keurmerk op en wordt er al gauw 5 jaar garantie gegeven.

Onderdelen

Een douchegarnituur moet al snel 15 jaar meegaan. Zo nu en dan komt het nog wel eens voor dat er een defect ontstaat. Dit kan bijvoorbeeld komen door de manier van installeren. U heeft niet direct een splinter nieuwe douche nodig, maar vaak alleen een bepaald onderdeel.

Klantenservice

We hebben daarom geprobeerd de onderdelen zo goed mogelijk uit te splitsen. U kunt losse onderdelen eenvoudig vinden en bestellen bij ons. Mocht het zo zijn dat u er nog niet uit komt neem dan contact op met de klantenservice. Wij kunnen u altijd helpen met uw zoektocht. Op al onze producten zit 14 dagen retourrecht!