Douchegarnituren

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Douchegarnituren kopen bij Sanitairkamer.nl

Onder de douchegarnituren vallen verschillende componenten die gebruikt worden in het douchegedeelte. Elk onderdeel is los verkrijgbaar. Om het allemaal geordend te krijgen, hebben wij de onderdelen voor je opgedeeld in een aantal categorieën. Hierdoor kan je ook een onderdeel bestellen als je maar één bepaald onderdeel nodig hebt. Uiteraard staan er ook complete glijstangsetjes en regendouches tussen.

Verdeling

De douchegarnituren hebben wij onderverdeeld in de volgende categorieën:
Regendouche
Glijstang
• Badset
• Handdouche
• Hoofddouche
• Doucheslang
• Douche arm
• Handdouche houder
• Zijdouches
• Wand aansluitbocht

Regendouche

De meest ontspannende douchekop die wij verkopen is wel de regendouche. Deze prachtige grote douchekop druppelt als een harde regenbui op je hoofd. ’s Ochtends ontwaken of ’s avonds ontspannen is nog nooit zo fijn geweest. De regendouche begint bij 15cm breedte uitlopend tot 50cm groot! 

Glijstang

We raden iedereen met een groot huishouden aan om een glijstang in de douche te installeren. Met een glijstang kan een douchekop op verschillende hoogtes worden afgesteld. Hierdoor kunnen kleine en grote personen in één huis prettig douchen. In ons assortiment vind je onder andere een chroom glijstand en een RVS glijstang in verschillende maten. Daarnaast kan je ook heel gemakkelijk een luxe glijstangset kopen in onze webshop. Kies bijvoorbeeld voor onze Mueller Chroom Messing Glijstang.

Badset

Een badset kan uit verschillende onderdelen bestaan. We hebben in ons assortiment badsets met een handdouche en een doucheslag, maar ook met een handdouchehouder erbij. Het kopen van een badset is altijd goedkoper dan alle onderdelen los van elkaar bestellen. 

Handdouche

Een handdouche is een kleine douchekop die vaak wordt gebruikt naast een hoofddouche of een regendouche douchekop. Met een handdouche kan je je snel even afspoelen, maar voor een heerlijk ontspannende douche is deze douchekop vaak te klein. Mensen kiezen dan toch liever voor een mooie hoofddouche douchekop over een regendouche douchekop. Een van de aanraders is de HansGrohe Raindance Rainfall Hoofddouche.

Hoofddouche

Deze douchekop is een grotere douchekop waar heerlijk onder gedoucht kan worden. Deze douchekop kan zowel in een doucheruimte als in een bad worden geïnstalleerd. Onze douchekoppen beginnen bij 20cm breedte tot een breedte van 50cm. Welke grootte perfect voor jou is hangt af van de grootte van de douchecabine

Doucheslang

Met een goede kwalitatieve doucheslang kan je jaren vooruit. Een doucheslang is een item dat iedereen moet kopen maar waar meer moet worden gelet op de kwaliteit dan het uiterlijk. De aansluiting van de douche kraan naar de douchekop is waar het vaak bij dit douchegarnituur fout gaat. Bij een doucheslang van slechte kwaliteit kan hier snel kalkvorming of roestvorming ontstaan. Hierdoor kan een doucheslang gaan lekken, wat tot gevolg heeft dat de waterdruk wegvalt. 

Douche arm

Als je liever geen glijstang hebt in de doucheruimte dan raden we je een douche arm aan. Een douche arm is een verlenging vanuit de muur waarop de douchekop wordt geschroefd. Hierdoor is er geen doucheslang of extra stang nodig. Het geeft de doucheruimte een hele rustige uitstraling aangezien er minder RVS zichtbaar is. 

Handdouche houder

Mocht je een regendouche en een handdouche in je doucheruimte willen installeren dan is een handdouche houder wel zo prettig. Vaak wordt de regendouche het meeste gebruikt, maar mocht je je haren droog willen houden dan komt een handdouche zeker van pas. 

Zijdouches

Om voor de echte wellness ervaring te gaan hebben we zijdouches in ons assortiment opgenomen. Hierdoor gaat het douchen sneller, aangezien je lichaam sneller wordt schoongespoeld. Zeker voor sporters zijn de zijdouches een echte aanrader. Ze masseren alle spieren die dat na een zware work-out zeker hebben verdiend.

Wand aansluitbocht

Een wand aansluitbocht is een onderdeel waarmee een doucheslang kan worden aangesloten op de waterleiding. Daarnaast zijn sommige wand aansluitbochten ook voorzien van een douchekophouder. 

Douchesets

Het kopen van een doucheset is zeer voordelig. Een doucheset bestaat uit een mengkraan, douchekop en een glijstang. Soms zit hier ook nog een kleine handdouche bij. 

Design

Smaak is persoonlijk. Iedereen voert zijn eigen smaak door in de badkamer. Hierdoor heeft elke badkamer een eigen design. Daardoor zijn er ook ontzettend veel verschillende designs in douchegarnituren. Houd je van klassiek? Bekijk dan eens de Haceka Allure serie. Houd je van modern? Bekijk dan de Grohe Allure serie. Zo kan je precies de sfeer creëren die je graag wil hebben in je badkamer.

Prijs

De douche garnituren zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Dornbracht en Keuco zijn bijvoorbeeld merken die vallen onder het hoog segment. In het midden segment vallen Grohe, Kludi en Tiger. Het laag segment zijn kranen van Lambini Designs of Haceka. De kranen zijn allemaal goed van kwaliteit. Vaak zit er het KIWA keurmerk op en wordt er al gauw 5 jaar garantie gegeven.

Onderdelen

Een douchegarnituur moet al snel 15 jaar meegaan. Zo nu en dan komt het nog wel eens voor dat er een defect ontstaat. Dit kan bijvoorbeeld komen door de manier van installeren. Je hebt niet direct een splinter nieuwe douche nodig, maar vaak alleen een bepaald onderdeel.

Merken

Douchegarnituren verkopen we voor een klein budget en voor een groot budget. Merken die we verkopen bij Sanitairkamer zijn onder andere Best Design, Dornbracht, Lambini Designs, Grohe, Haceka, Handsa, Ideal Standard, Plier en Saniclear.

Klantenservice

We hebben geprobeerd de onderdelen zo goed mogelijk uit te splitsen. Alle losse onderdelen eenvoudig online te vinden en online te bestellen. Zo stel je zelf je complete badkamer samen. Mocht het zo zijn dat je er nog niet uit komt neem dan contact op met de klantenservice. Wij kunnen je altijd helpen met je zoektocht. Op al onze producten zit 14 dagen retourrecht! 

Veel klanten vragen ons waarom we de laagste prijsgarantie kunnen garanderen. Wij kopen al onze sanitair artikelen direct in bij de fabrikant. Hierdoor worden er geen extra verkoopkosten gemaakt door tussenhandel. Daarnaast kopen wij altijd in grote aantallen in. Dit zorgt er niet alleen voor dat we de laagste prijsgarantie kunnen bieden maar ook dat we alles direct op voorraad leverbaar hebben. Niet langer hoef je meer weken te wachten totdat je sanitair aankopen arriveren. Een complete badkamer samenstellen doe je snel én makkelijk online.

Daarnaast kan je al onze producten ook in onze showrooms bewonderen. Deze 800m2 grote showroom biedt plek aan bijna al onze producten. Daarnaast kan je ook met onze sanitair experts zitten om een 3D-tekening te maken van jouw droombadkamer. Zo heb je gelijk een complete badkamer samengesteld.  

Op zoek naar een douchewand, infrarood sauna, stoomcabine en meer? Kijk dan snel bij onze andere producten! Kijk voor meer informatie over Sanitairkamer ook op onze “wie zijn wij”-pagina!