Douchecabine kwartrond

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Populair in kleine badkamers: de kwartronde douchecabine

Ah, je bent geïnteresseerd in een kwartronde douchecabine? We geven je groot gelijk, een kwartronde douchecabine is samen met de vierkante douchecabine een van onze populairste douchecabines. Waar dat door komt? We vertellen je er alles over!

Voordelen van een kwartronde douchecabine

Heb je een kleine badkamer? Dan is een kwartronde douchecabine een uitkomst. Dit type douchecabine past namelijk perfect in een hoek (doei loze ruimte!) en neemt samen met de vijfhoekige douchecabine minder ruimte in beslag dan andere douchecabines. Het voordeel van een douchecabine is dat deze spatwater tegenhoudt waardoor de rest van de badkamer droog blijft. De kwartronde douchecabine plaats je op de vloer of op een douchebak en is ook te bestellen met een trendy zwart frame voor de industriële look. Combineer deze douchecabine dan met zwarte kranen voor een extra industrieel tintje. Wil je liever een douche die al helemaal ingericht is? Denk dan eens aan een complete douchecabine!

Populairste maten

Een van de populairste maten is de douchecabine kwartrond 90x90 cm. Maar natuurlijk kunnen we jouw nieuwe kwartronde douchecabine in veel meer maten aanbieden. Zo kun je bij ons ook terecht voor een kwartronde douchecabine in de ook veelvoorkomende maten 80x80 cm en 100x100 cm. Nét hoeveel ruimte jij wenst en welke maten passen in jouw badkamer. Staat jouw ideale maat er niet tussen? Ga voor een douchecabine op maat die je zelf helemaal kunt samenstellen, ideaal!

Verschillende type deuren

Naast de afmeting van de douchecabine kan het handig zijn om rekening te houden met de type deur. De kwartronde douchecabine bestel je met een welbekende openslaande deur of schuifdeur. Vooral de laatste optie is handig wanneer je te maken hebt met een kleine ruimte en je toch heerlijk wil douchen.