Handdoekbeugels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Deze handdoekbeugels mogen niet ontbreken in jouw badkamer

Je handdoek na het douchen ophangen aan een handdoekbeugel? Scoor de handigste handdoekhouders hier! Te verkrijgen in de leukste kleurtjes, als dubbele handdoekhouder voor meer handdoeken of als handdoekenrek voor je wastafel. Welke handdoekbeugel gaat het worden?


Veelgestelde vragen over handdoekbeugels

Welke opties zijn er in handdoekbeugels?

Heb je wat plek over in je badkamer? Dan is een handdoekbeugel hartstikke handig! Op een handdoekbeugel kun je vaak meer dan een handdoek kwijt en is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Zo heb je enkele beugels, dubbele of beugels waar je meerdere handdoeken op kwijt kunt. En wist je dat we ook handdoekbeugels voor op je radiator hebben? Zo creëer je extra ophangruimte!

 

Wat is handiger een handdoekbeugel of handdoekhaak?

Dat is natuurlijk persoonlijk! Het handige aan een handdoekhaak is dat deze minder ruimte in beslag neemt. Daarnaast geven handdoekhaken een speelse uitstraling wanneer je deze op verschillende hoogtes van elkaar hangt. Een handdoekbeugel geeft een ultrastrakke look en heeft als voordeel dat hier vaak meer handdoeken op kwijt kunt dan alleen op een haak. Nét hoeveel ruimte je hebt!