Spiegels

Filteren
Filteren

Koop je spiegel bij Sanitairkamer

Een badkamerspiegel is natuurlijk niet weg te denken in een badkamer. Hoe moet je anders zien of je je tanden wel goed poetst, make-up op de juiste plek aanbrengt en of je geen happen in je baard scheert. Zo’n spiegel is dus bést belangrijk! Maar weet je al welk type badkamerspiegel het best past bij jou en je badkamer?

Tips voor het kopen van spiegels, bekijk de video!

Verschillende type spiegels

Natuurlijk is er niet maar een type spiegel. Dat kan heel fijn zijn, maar veel keuze kan ook heel vervelend zijn. In onze ogen moet je eigenlijk beginnen met het kaf van het koren te scheiden. Welke vorm past het best binnen jouw badkamerstijl? Een ronde spiegel of juist een rechthoekige spiegel? Het plaatsen van een ronde spiegel boven een hoekig badkamermeubel geeft een speels & gestyled effect. En wat vind je van een spiegel met verlichting boven je badkamermeubel?

Trends op het gebied van spiegels

Grote spiegeltrends die we op dit moment zien zijn spiegels met verlichting of spiegels met een gekleurde rand. Spiegels met verlichting zien we in verlichting ín de spiegel, een verlichte rand of als backlight. Een spiegel met een gekleurde rand zoals een zwarte spiegel of gouden spiegel is ontzettend populair en past perfect binnen een industriële en moderne badkamerstijl. Wij zijn fan!

Ruimte tekort? Ga voor een spiegel met opbergruimte!

Een spiegelkast is ideaal wanneer je net even wat meer opbergruimte wenst in jouw badkamer. Opbergruimte is in een badkamer vaak schaars en dan moet je slim omgaan met de ruimte. In een spiegelkast kun je toiletspullen kwijt die je elke dag gebruikt maar niet in het zich wil leggen. Zo heb je extra ruimte in je badkamermeubelen oogt je badkamer direct opgeruimd (terwijl dat het misschien achter de kastdeurtjes totaal niet is). Ideaal! 

Koop je spiegel online of in onze showroom

Je badkamer & sanitair bewonder & koop je op Sanitairkamer.nl of onze showrooms. Twijfel je nog tussen een paar spiegels? Laat je adviseren door onze telefonische toppers of onze topcollega’s in de showrooms. Wees welkom, we helpen graag! Maar een spiegel online kopen is natuurlijk ook een goed idee, what you see is what you get!