Spiegels

Filteren
Filteren

Koop je spiegel bij Sanitairkamer

Een spiegel is natuurlijk niet weg te denken in huis. Hoe moet je anders zien of je je tanden wel goed poetst, of je make-up op de juiste plek aanbrengt, of je shirt matcht bij je broek en of je geen happen in je baard scheert. Zo’n spiegel is dus bést belangrijk! Maar weet je al welk type spiegel het best past bij jou en de ruimte?

Tips voor het kopen van spiegels, bekijk de video!

Verschillende type spiegels

Natuurlijk is er niet maar een type spiegel. Dat kan heel fijn zijn, maar veel keuze kan ook heel vervelend zijn. In onze ogen moet je eigenlijk beginnen met het kaf van het koren te scheiden. Welke vorm past het best binnen jouw interieur, een ronde spiegel, asymmetrische spiegel, staande spiegel of een rechthoekige spiegel? Daarnaast kunt je ook voor een stijl kiezen. Zo past een vintage spiegel of asymmetrische spiegel perfect in een retro badkamer, een zwarte spiegel in een industriële sfeer en een ronde of ovale spiegel in de moderne badkamer. En wil je het in de badkamer lekker luxe aanpakken? Ga dan op zoek naar een spiegel met verlichting, een make-up spiegel en spiegelverwarming!

Trends op het gebied van spiegels

Grote spiegeltrends die we op dit moment zien zijn spiegels met verlichting, spiegels met een gekleurde rand of een eyecatcher van een grote passpiegel die nonchalant tegen de muur leunt. Spiegels met verlichting zien we in verlichting ín de spiegel, een verlichte rand of als backlight. Een spiegel met een gekleurde rand zoals een zwarte spiegel of gouden spiegel is ontzettend populair en past perfect binnen een industriële en moderne badkamerstijl. Wij zijn fan!

Ruimte tekort? Ga voor een spiegel met opbergruimte!

Een spiegelkast is ideaal wanneer je net even wat meer opbergruimte wenst in jouw badkamer. Opbergruimte is in een badkamer vaak schaars en dan moet je slim omgaan met de ruimte. In een spiegelkast kun je toiletspullen kwijt die je elke dag gebruikt maar niet in het zich wil leggen. Zo heb je extra ruimte in je badkamermeubel en oogt je badkamer direct opgeruimd (terwijl dat het misschien achter de kastdeurtjes totaal niet is). Ideaal! 

Koop je spiegel online of in onze showroom

Je badkamer & sanitair bewonder & koop je op Sanitairkamer.nl of onze showrooms. Twijfel je nog tussen een paar spiegels? Laat je adviseren door onze telefonische toppers of onze topcollega’s in de showrooms. Wees welkom, we helpen graag! Maar een spiegel online kopen is natuurlijk ook een goed idee, what you see is what you get!