Urinoir

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Urinoir kopen bij Sanitairkamer

Een urinoir is ideaal voor een groot toilet of grote badkamer. Over het algemeen is dit product voor mannen. Vandaag de dag zijn er ook speciale urinoirs voor vrouwen. Vaak wordt dit artikel in combinatie met een schaamschot geplaatst. Met de naam urinoir wordt zowel de opvangbak als de ruimte waarin het hangt bedoeld. De mooiste urinoirs koop je bij Sanitairkamer.nl!

De verschillende soorten urinoirs

Je kunt bij Sanitairkamer terecht voor verschillende soorten modellen. We verkopen urinoir achterlaat, met een verdekte inlaat of met boveninlaat. Daarnaast kun je terecht voor een urinoir met deksel voor als de urinoir niet zo vaak gebruikt gaat worden. De voordelen van een urinoir zijn dat het snel te gebruiken is, je hierdoor in een kleine ruimte meerdere wc’s kunt plaatsen en urinoirs zijn ook makkelijk schoon te maken.

Schaamschot

Vooral in openbare toilet gebouwen worden tussen de urinoirs schaamschotten geplaatst. Het legen van je blaas is toch een privé aangelegenheid en hierdoor heb je net iets meer privacy. Ook is het mogelijk om een urinoirschot te plaatsen in je toiletruimte. Dit komt overigens niet veel voor, maar kan een optie zijn bij een groot huishouden of een studentenwoning.

Urinoir voor dames

Het vrouwenurinoir heeft veel weg van het mannen model. Vrouwen gebruiken het ook rechtopstaand. Uit onderzoek bleek dat veel vrouwen de toiletzitting vermijden en hier is goed op ingespeeld. In 1993 werd het vrouwenurinoir uitgetest, en door de helft als goed bevonden. Geen lange wachtrijen meer en het is vriendelijker voor het milieu.

Merken

Bij Sanitairkamer kun je terecht voor design merken zoals Villeroy & Boch maar ook voor budget merken. Ons ruime aanbod urinoirs bestaat uit de collecties van de merken Duravit, Geberit, Plieger, Laufen, Villeroy & Boch, Keramag en Ideal Standard. Van deze merken verkopen we onder andere de bekende series Villeroy & Boch Omnia, Villeroy & Boch Subway, Geberit Duofix, Villeroy & Boch Onovo, de Sphinx serie. Mis je een urinoir van één van deze series? Neem dan contact op met onze klantenservice! Onze aanraders zijn het Duravit Fizz urinoir en het Villeroy en Boch Subway urinoir.

Design van het urinoir

Een urinoir wordt nog steeds zelden gebruikt in de Nederlandse markt. Dat terwijl de voordelen groot zijn. Het bespaart op jaarbasis minstens de helft aan water ten opzichte van een wandcloset. Dit is jaarlijkse een aardige besparing. Tegenwoordig zijn de urinoirs in elke stijl te krijgen, dus het gaat niet ten koste van het design. Het is onderhoudsvriendelijker daar het makkelijk schoon te maken is. Er zijn minder randen en naden dan bij een normaal toilet waardoor het hygiënischer is. Heb jij de ruimte ervoor, dan is dit zeker een aanrader!

Prijsklasse van Sanitairkamer

Een urinoir is in dezelfde prijsklasse te bestellen als een hangtoilet. Het spoelmechanisme is een ander systeem maar in prijs vergelijkbaar. Uiteindelijk ben je evenveel geld kwijt als voor een hang closet. Overweeg de voor- en nadelen goed, en maak weloverwogen je besluit. Voel je vrij om contact op te nemen met ons zodat we je kunnen adviseren. Goedkoop een urinoir aanschaffen doe je bij SanitairKamer.nl

Klantenservice van Sanitairkamer

Urinoirs kopen gaat gemakkelijk en snel bij Sanitairkamer. Heb je een vraag over toiletten, accessoires of onze ligbaden? Neem telefonisch contact met ons op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Hier kun je al onze toiletten bewonderen en onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden. We verkopen het model urinoir met achterinlaat, urinoir met boveninlaat en urinoir met verdekte inlaat. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor badkamermeubels, badkamer accessoires, ligbaden en douchewanden. Alles voor je badkamer en toiletruimte vind je bij Sanitairkamer.nl!