Toiletspiegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak jouw toilet helemaal af met een toiletspiegel

Heb jij al een wc spiegel in huis? De een vindt een toiletspiegel hartstikke handig en de ander heeft al een grote halspiegel in de buurt van het toilet hangen. In een wc spiegel check jij nog even snel of je haar geen eigen leven is gaan leiden, stift jij je lippen nog even bij of check je of je nog iets tussen je tanden hebt. Handig! Benieuwd naar ons assortiment toiletspiegels? We praten je helemaal bij.

Dit is ons assortiment wc spiegels

Afhankelijk van de grootte van jouw toilet kies je het formaat van je spiegel. Vaak is het toilet niet de grootste kamer in huis en ben je daarom op zoek naar een wat kleinere spiegel. Toiletspiegels zijn daarom in de meeste gevallen wat kleiner van formaat, maar zeker niet in minder leuke varianten te verkrijgen. Maak je keuze tussen moderne ronde spiegels, stoere zwarte spiegels, gezellige houten spiegels, een spiegel met planchet voor extra opbergruimte of een hippe spiegel met licht. Welk van deze toiletspiegels past het beste binnen jouw toilet?

Trends op het gebied van toiletspiegels

Een spiegel op het toilet past perfect binnen de badkamer- en toilettrends van nu. In dit geval is het zelfs: hoe groter hoe beter. Een grote spiegel is een echte eyecatcher en wordt horizontaal opgehangen op de hele wand voor een luxe designlook. Heb je daar geen ruimte voor? De volgende toilet spiegels zien we ook vaak terug: een houten spiegel voor het bohemian toilet, een ronde gouden spiegel of een koperen spiegel voor een klassieke look, een zwarte spiegel voor een stoere touch. Met deze wc spiegels kán het niet misgaan. Scoor jouw spiegel online of bewonder ons assortiment toiletspiegels in een van onze showrooms!