Douchesets

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Informatie


De aankoop of renovatie van een badkamer bestaat uit veel verschillende onderdelen. Een mooie douchecabine is niet compleet zonder een doucheset! Door douchesets aan te bieden hopen we u een deel van de moeite te besparen. Douchesets bestaan uit de volgende onderdelen:
- Glijstang
- Douchekop
- Thermosstatische douchekraan

Glijstang

In elke doucheset zit een glijstang. Hierdoor heeft u niet alleen een fijne douche maar ook de rest van uw huishouden. Met een paar simpele draaien kan iedereen de douche instellen op de voor hem of haar perfecte hoogte.

Douchekop

Alle douchesets zijn voorzien van een handdouche. Bent u geïnteresseerd in een regendouche, kijk dan vooral bij ons assortiment van regendouches.

Themosstatische douchekraan

Bij de douchesets zit dit product inbegrepen. Een moderne badkamer kan niet zonder dit soort kraan. Het zorgt ervoor dat u snel kan genieten van een douche die altijd op precies de goede temperatuur staat ingesteld.

RVS look

Veel van de douchesets hebben een rvs look. Niet alleen is dit de meest gewilde kleur qua badkameraccessoires, het is ook makkelijk te reinigen. Na het douchen haalt men een zeem over het oppervlak en de doucheset glimt weer als nooit te voren.

Merken

• Dornbracht • Grohe • Hansa • Ideal Standard  Kludi • Schutte • Venlo

Klantenservice

Het kopen van een complete doucheset bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Aangezien u in een keer de hele set bij elkaar heeft. Heeft u niet de doucheset gevonden waar u naar zocht, bel ons! We helpen u graag met het samenstellen van uw badkamer. 

 Wilt u onze producten eerst zien, maak dan een afspraak om onze showroom in Harderwijk te bezoeken. Met 800 vierkante meter aan sanitaire producten en onze sanitair specialisten kan het niet anders dan dat u slaagt. Bij elke bestelling boven de €100,- is de levering van onze producten gratis!