Baden zonder paneel

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een inbouwbad toevoegen aan je badkamer? Alle tips!

Een inbouwbad is een bad dat je plaatst in een ombouw die je daarna afwerkt met tegels in een stijl naar keuze. En daar zitten best wat voordelen aan. Dat een bad in je badkamer zorgt voor heerlijke ontspanning na een drukke dag hoeven we je niet te vertellen. Maar wist je dat de Nederlandse huishoudens het meest kiezen voor een inbouwbad als badkuip? De voor- en nadelen vertellen we je graag!

De voor- en nadelen van een inbouwbad

Met een inbouwbad bepaal jij hoe het bad blendt in de rest van je interieur. Jij bepaalt de gehele afwerking en dus met welke toffe tegels jij je bad afmaakt. Daarnaast ben je vrij in de vorm en lengte van je bad (natuurlijk moet het wel passen). Heb je de ruimte, dan kun je dus ook gaan voor een tof rond bad! Het nadeel ten opzichte van een kant-en-klaar bad is dat je bij een inbouwbad dus nog wel iemand moet vinden die de ombouw maakt, je tegels moet kopen en je de tegelzetter moet betalen. Maar dan heb je wel de volle controle over hoe je inbouwbad eruit komt te zien!

Extra luxe met een inbouwbad dat bubbelt

Ben jij wel fan van extra luxe in je badkamer? Maak dan van jouw inbouwbad een bubbelbad! De meeste inbouwbaden zijn om te toveren tot een die heerlijk bubbelt. Wist je dat een bubbelbad naast heerlijke ontspanning ook helpt aan een betere doorbloeding? Tijd voor een inbouwbad die bubbelt dus!