Wastafelbladen

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wastafelbladen kopen bij Sanitairkamer

Een mega trend op het gebied van wastafels & badkamermeubelen zijn waskommen op een wastafelblad! Kun je je er nog niet direct iets bij voorstellen? Zie een wastafelblad als een plank waar je je waskom op plaatst of waar al een wastafel in geïntegreerd is. Een stijlvolle & moderne variant van het klassieke badkamermeubel!

Materiaal wastafelbladen

Een wastafelblad oogt minder kolossaal dan een dicht badkamermeubel. Houd je de ruimte graag wat meer open of wil je jouw badkamer optisch vergroten? Kies dan voor een wastafelblad! Wastafelbladen heb je in verschillende soorten en maten. Zo is een houten wastafelblad (zoals een boomstam wastafelblad) mega populair, maar hebben we ook toffe marmerlook of betonlook wastafelbladen, natuursteen wastafelbladen.

Maak je wastafelblad compleet!

Zonder toebehoren is een wastafelblad natuurlijk niets meer dan een plank (tenzij je er een koopt met geïntegreerde wastafel). Maak je wastafelblad compleet met de volgende items:

Inspiratie voor een wastafelblad opdoen? Kom naar onze showrooms!

Je badkamer & sanitair bewonder & koop je op Sanitairkamer.nl of onze showrooms. Twijfel je nog tussen een paar modellen? Laat je adviseren door onze telefonische toppers of onze topcollega’s in de showrooms. Wees welkom, we helpen graag!