Wastafelbladen

Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Informatie


Anno 2017 komen de wastafelbladen weer terug in de badkamer. Een wastafelblad is minder kolossaal dan een badkamermeubel. Hierdoor creëert u rust. Als u een los blad aanschaft, kunt u zelf bepalen met welke opbouw waskom u dit wilt combineren. Hierdoor bepaalt u zelf de sfeer die het moet uitstralen. Bepaalde modellen zijn op maat leverbaar. Informeer naar de mogelijkheden!

Afmeting

Elke badkamer heeft zijn eigen opstelling en grootte. Daarom hebben wij de wastafelbladen ook in verschillende groottes en dieptes. Het is erg afhankelijk van de situatie om te beslissen welk blad voor u het meest praktisch is. De kleinere badkamers kiezen vaak voor een model tussen de 60 en 100cm breed. De wat grotere badkamers kiezen al gauw voor 120cm, zodat er gewerkt kan worden met een dubbele opzetwastafel.

Merk

 • Lambini Designs
 • Villeroy & Boch
 • Duravit
 • Ideal Standard
 • SaniGoods

Kleur

Uiteraard zijn de wastafelbladen in verschillende kleuren en uitstralingen verkrijgbaar. Heel gebruikelijk zijn de houtlook kleuren. Vaak zijn de bladen gemaakt van MDF die weer met een folie omtrokken zijn. Die folie zijn de houtkleuren. Ook hoogglans kleuren komen veelal voor. Deze worden vaak toegepast in de moderne badkamers. Sanitairkamer.nl probeert de kleuren zo goed mogelijk weer te geven op de productpagina’s. Mocht het toch nog onduidelijk zijn, kunt u altijd meer informatie opvragen bij de klantenservice.

Materiaal

Lambini Designs heeft wastafelbladen van composiet en Chinees hardsteen. Dit zijn natuurstenen en kunnen dus verschillen van elkaar. Maar natuurlijke producten combineren met elkaar, maken fantastische combinaties en worden hoogstandjes in de badkamer. Natuurstenen vergen wel meer onderhoud dan gelamineerd MDF. In MDF zijn ook makkelijker uitsparingen te maken voor de kranen.

Kranen combinaties

Wanneer gewerkt wordt met wastafelbladen, wordt er altijd gewerkt met twee soorten kranen. De verhoogde wastafelkraan of de inbouw wastafelkraan. Indien u werkt met de verhoogde wastafelkraan, moet u rekening houden dat er een kraangat wordt geboord in uw blad. Inbouw wastafelkranen worden in de muur geplaatst. Let op hoe dik de muur is en hoeveel de inbouwkraan de muur in gaat. Dit veroorzaakt nog wel eens problemen.