Vloerput

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vloerput kopen bij Sanitairkamer

Als je op zoek bent naar een voordelig afvoer dan is de vloerput perfect geschikt voor jouw badkamer. In elke douche moet water kunnen aflopen, dat wordt gedaan door middel van een douchegoot. De vloerput is een variant hiervan. Bij Sanitairkamer verkopen we vloerputten in een ronde variant, een driehoek variant en een vierkante variant.

De voordelen van een vloerput

Een vloerput bestaat uit een ronde pvc buis  of abs vloerput met daarboven op een mooi rooster. We verkopen bij Sanitairkamer onder andere een vloerput met rond rooster, met een vierkant rooster en met een driehoek rooster. Het rooster waarmee de vloerput wordt afgesloten is bij Sanitairkamer te koop in een chroom versie en een RVS versie.

De vloerput voert water in je douchebak snel en effectief af. Hierdoor is een vloerput in je complete douchecabine een essentieel onderdeel voor het voorkomen van vochtophoping, wat kan leiden tot schimmelvorming. Ook zorgt een snelle afvoer voor het voorkomen van stank. Het is hierdoor dan ook belangrijk om een vloerput te kopen van goede kwaliteit.

Merken

Alle vloerputten die we verkopen zijn zeer voordelig waardoor ze in ieder budget passen. We verkopen vloerputten van de merken Aquaberg, Badstuber, Dyka, Easy Drain, Mueller en Van den Berg. Onze aanrader is de Aquaberg Kunststof Renovatieput.

Service van Sanitairkamer

Wil je niet een vloerput bestellen maar liever een douchegoot of ben je op zoek naar anti-slip tegels? Kijk dan naar ons ruime douchegoot assortiment. Als sanitair winkel met jarenlange ervaring kunnen we iedereen helpen aan zijn of haar perfecte badkamer. Voor vragen kun je dan ook altijd contact met ons opnemen.

We kopen direct in bij onze leveranciers en we kopen groot in. Hierdoor ontvang je als consument de meest voordelige aanbiedingen en betaal je nooit meer dan nodig is. De meeste van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor hoef je niet langer maanden te wachten op je nieuwe badkamer of toilet inrichting. Een vloerput kopen doe je gemakkelijk en snel, daarnaast kun je natuurlijk ook veilig betalen met onze diverse betaalmethodes.