Halspiegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pimp je gang met een trendy halspiegel

Voordat je de deur uitgaat nog even snel je outfit, haar of make-up checken voordat je de deur uit gaat? Dat doe je uiteraard in je nieuwe halspiegel! Een spiegel in de hal is handig voor nog even die laatste check en is tegelijkertijd een mooie woonaccessoire. Benieuwd naar de verschillen onder halspiegels? We lopen de opties even met je bij langs!

Verschillende soorten halspiegels

Een hal spiegel is dus een mooie toevoeging aan jouw gang! De meeste halspiegels die je zult tegenkomen zijn groot van formaat. Een grote ronde spiegel voor boven je gangkastje of bijvoorbeeld een grote staande spiegel. Maar een spiegel met plank kan juist ook ontzettend praktisch zijn in de hal, kun je er nog wat leuks op kwijt ook. Vaak wordt er gekozen voor een spiegel in de hal wanneer je bijvoorbeeld geen toiletspiegel hebt of wanneer je bij de voordeur echt nog even een plek mist om je outfit te checken.

Een hal spiegel voor elke interieurstijl

Welke interieurstijl heb jij in huis? Match jouw hal spiegel met de stijl in de hal! Zo heb je de keuze uit een:

Een van deze halspiegels iets voor jou? Koop je spiegel online of kom langs in een van onze showrooms om de opties te bekijken. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!