Rechthoekige spiegels

Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koop je rechthoekige spiegel bij Sanitairkamer

Ga je in je badkamer voor een strakke moderne look, dan is een rechthoekige spiegel een mooie aanvulling voor boven je badkamermeubel! Een rechthoekige spiegel wordt misschien wel het meest gekozen van alle badkamerspiegels. We begrijpen het! Vaak is een badkamermeubel rechthoekig, dan is het een logische keuze om ook voor een rechthoekige spiegel te gaan. 

Rechthoekige spiegel met een gekleurde rand of met verlichting?

Tegenwoordig zijn spiegels verre van saai. Zo kunnen ze een gekleurde rand hebben (denk aan trendy gouden spiegels of zwarte spiegels), kunnen ze voorzien zijn van spiegelverwarming, verlichting, spiegel met een plankje of zelfs met een speaker om je favoriete muziek op af te spelen. Ook zie je tegenwoordig naast je badkamerspiegel ook een make up spiegel voor extra goed zicht tijdens het make uppen of scheren. Welke rechthoekige spiegel hang jij het liefst direct op in je badkamer?

Inspiratie opdoen voor een rechthoekige spiegel? Kom naar onze showrooms!

Je badkamer & sanitair bewonder & koop je op Sanitairkamer.nl of onze showrooms. Twijfel je nog tussen een paar rechthoekige spiegels? Laat je adviseren door onze telefonische toppers of onze topcollega’s in de showrooms. Wees welkom, we helpen graag!