Toiletten

Toilet kopen bij Sanitairkamer

Een toilet koop je niet zomaar. Nee, er gaat een heel selectieproces aan vooraf. Je kijkt naar het type wc: ga je voor een staand toilet, hangend toilet, urinoir of voor een douche wc? Daarna komt het allerbelangrijkste aan bod: de toiletpot móet goed zitten. Dus, testen maar in onze showroom waar je tientallen wc’s kunt bewonderen! En vervolgens maak je een beslissing over de vorm, ga je voor een rond toilet of liever een vierkant toilet?

Doe ‘ns gek: ga voor een zwart toilet!

Een grote trend van dit moment: de zwarte wc pot. Waar de wc pot kortgeleden nog lekker wit mocht blijven (en in de 70’s zelfs gekleurd), mag een zwart toilet niet ontbreken in een trendy toilet! Zwarte elementen in je toilet of badkamer is sinds de industriële interieurstijl steeds meer te vinden en kunnen ontzettend stijlvol zijn. Een zwart toilet in jouw nieuwe badkamer? Wij snappen ‘t volledig!

Alleen een nieuwe wc kopen of een heel nieuw toilet inrichten?

Van plan om een heel nieuw toilet in te richten of alleen op zoek naar een nieuwe toiletpot? Keuze genoeg! Ook wanneer jouw huidige toilet toe is aan vervanging kun je bij Sanitairkamer terecht. Ons ruime aanbod wc potten, tegels, kranen en fonteinen helpen je jouw nieuwe toilet in te richten. Ideaal, zo hoef je niet stad & land door!

Toiletinspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

Weet je nog niet helemaal wat voor wandcloset je wilt of wil je ons aanbod toiletten eerst even in het echt bewonderen? De keuze is reuze! Neem een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wc’s in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!