Toiletten

Toilet kopen?

Een WC / toilet kopen, klikt simpel toch? Maar een watercloset is in vele soorten en maten te verkrijgen aangepast op uw behoeftes. Zo kunt u kiezen voor een vrij simpel staand toilet, maar u kunt er ook voor kiezen om een mooi hangend toilet/ wandtoilet te combineren met een urinoir of bidet. Of een toilet en bidet in één. Koop vandaag nog een toilet uit ons brede assortiment kwaliteits toiletten met gratis verzending vanaf 100 euro.

Welk toilet kiezen?

Het kiezen van de kleur van het toilet is natuurlijk op smaak gebaseerd, maar wel kun je het toilet laten overeenstemmen met de wandbetegelingvloerbetegeling en accessoires. Een witte toilet is altijd een verstandige oplossing, omdat het vrijwel altijd past bij de rest van de ruimte. Maar mocht je toch liever een donker toilet willen is dat met ons assortiment zeker mogelijk! Naast kiezen uit een kleur kun je er ook voor kiezen om wel of geen spoelrand te nemen. Het beste om te beginnen is aan de hand van de afmetingen van de toiletruimte de grootte van de toilet te bepalen en daarvan uit verder te kijken.

Kleine toiletruimte

Voor een kleine toiletruimte is het verstandig om voor een compacte toilet te gaan. Een hangend toilet met inbouwreservoir is daarvoor een mooie oplossing. Om het voor u makkelijk te maken zijn er extra voordelige toiletsets waarmee u voordelig het meeste in één keer kunt kopen.

Middel- tot grote toiletruimte

Een middelgrote toilet ruimte biedt mogelijkheden voor eventuele extra's. Zoals bijvoorbeeld een urinoir of bidet. Ook kun je voor een grotere pot kiezen.

Toilet accessoires erbij kopen?

Er zijn ook veel toilet accessoires voor het creëren van sfeer in je toiletruimte. Een ruimte waar zo veel tijd wordt doorgebracht moet ook aangenaam zijn toch?

Toilets bekijken in de showroom?

Twijfel je tussen verschillende toiletten of wil je ze graag even bekijken in het echt, kom dan gerust even langs in onze showroom in Harderwijk of Nieuwegein waar je veel inspiratie op kunt doen en persoonlijk advies kunt krijgen door een van onze showroom medewerkers.