• Gratis verzending vanaf €100,-

  Bestel je voor meer dan €100,- aan sanitair & tegels? Dan bezorgen we jouw bestelling gratis bij je thuis. Benieuwd hoe we jouw favoriete items verzenden? Dit doen we op de volgende manieren:

  • - Via pakketdienst;
  • - Via onze eigen chauffeurs;
  • - Afhalen in ons centrale magazijn in Harderwijk (altijd gratis);
  • - Direct via de leverancier.

  Na het plaatsen van de bestelling krijg je van ons een bevestiging en gaan we jouw bestelling verzamelen of geven we onze leverancier(s) een seintje dat jouw bestelling verzonden mag worden. Komen we jouw bestelling zelf leveren? Dan verzamelen we je bestelling, nemen we contact met je op voor het maken van een leverafspraak en komen we je bestelling op de gewenste tijd bezorgen.

 • 8.9 op feedbackcompany
  Trots, onze klanten beoordelen ons namelijk met een 8.9! Samen met al onze medewerkers streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en gaan we voor de beste service. En dát zie je terug in ons assortiment, prijzen, ons personeel en natuurlijk onze beoordelingen.
 • 30 dagen retourneren
  Blijkt jouw favoriete product toch niet helemaal naar wens te zijn? Jammer! Gelukkig kun je de meeste producten binnen 30 dagen retour sturen. Vul het retouraanvraagformulier in zodat we op de hoogte zijn van je retouraanvraag en wacht even met terugsturen tot we je aanvraag hebben behandeld. Zo weten we dat je retour eraan komt en kunnen we je retour sneller afhandelen.
 • 6 showrooms
  Onze producten even in ’t echt bekijken, een bakje versgemalen koffie drinken en tegelijkertijd lekker wat inspiratie opdoen? Dat doe je natuurlijk het allerbest in onze showrooms in Harderwijk, Nieuwegein, Grootebroek, Zaandam, Zevenaar en Zoeterwoude. Met meer dan 4600m² aan ingerichte badkamers bekijk jij jouw favoriete items van top tot teen en denken we vrijblijvend met je mee over de per-fecte badkameropstelling. Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze producten te laten zien in elke showroom. Kom je specifiek voor een product, bel dan even het desbetreffende filiaal om teleurstelling te voorkomen. Zien we je binnenkort in een van onze showrooms?

Vragen of advies nodig?
Bel: +31(0) 341 410 156

Toiletten

Tips voor het kopen van jouw nieuwe toilet

Een toilet is een toilet toch? Think again! Bij het kopen van een wc pot heb je te maken met een aantal keuzes. Ga je voor een diepspoel of vlakspoel toilet en een hangend toilet of staand toilet? En denk ook na over het type spoelrand en of je wc een bidet moet bevatten. Stress? Niet nodig, we lichten alle optie voor het toilet graag even toe zodat het beste toilet straks bij jou in de badkamer of de toiletruimte hangt!

Alle verschillende type wc's, bekijk de video!

 

Ons assortiment toiletten

Benieuwd naar ons assortiment toiletten? Uit deze type toiletten kun je kiezen:
 • staande of hangende toiletten;
 • toiletsets;
 • vlakspoel of diepspoel toiletten;
 • verhoogde toiletten;
 • randloze toiletten;
 • toiletten met bidet of douche wc's;
 • wc-brillen;
 • toiletreservoirs;
 • urinoirs.

Staand of hangend toilet

Het type toilet dat je tegenwoordig vaak terugziet in woningen is het hangend toilet. Modern, handig met schoonmaken (hoppa, zo met de dweil eronderdoor!) maar dit toilet vergt even wat aanpassingen in je badkamer of toilet om hem aan de muur te krijgen. Een staand toilet plaats je gemakkelijk in je toilet of badkamer en is vaak al voorzien van een toiletreservoir. Handig als je wat meer haast hebt bij de klus! Tip: ga je voor een hangtoilet en wil je meer info over de verschillende inbouwreservoirs? De populairste van de club? Dat is het UP320 Geberit inbouwreservoir!

Een diepspoel of vlakspoel toilet?

Bij een diepspoel toilet valt de boodschap direct in het water en heb je minder last van vervelende geurtjes. De meeste hangende toiletten van dit moment zijn diepspoel toiletten. Toiletten waarbij de boodschap eerst op een plateau valt noemen we een vlakspoel toilet. Het voordeel hiervan is dat je jouw ontlasting nog even kunt checken en dat je tijdens het toiletgebruik geen last hebt van opspattend water.

Extra hygiëne met een toilet met bidet en/of een randloos toilet

Voor extra hygiëne moet je bij een toilet met bidet zijn. Zo’n toilet, ook wel douche wc genoemd, heeft een (warm)watersproeier die na het toiletbezoek je gebied reinigt. Een stuk milieuvriendelijker omdat je veel minder toiletpapier gebruikt én het is hygiënischer dan het reinigen met toiletpapier. Tegenwoordig zijn veel nieuwe toiletten ook randloos, dit betekent dat je toilet geen spoelrand meer heeft en er dus geen bacteriën in de wc pot kunnen verzamelen.

Doe ‘ns gek: ga voor een zwart toilet!

Een grote trend van dit moment: een zwart toilet. Waar het toilet kortgeleden nog lekker wit mocht blijven (en in de 70’s zelfs gekleurd), mag een zwart toilet niet ontbreken in een trendy toilet! Zwarte elementen in je toilet of badkamer is sinds de industriële interieurstijl steeds meer te vinden en kunnen ontzettend stijlvol zijn. Een zwarte wc in jouw nieuwe badkamer? Dit type toilet is ontzettend populair en we snappen ‘t volledig!

Tips voor het schoonmaken van je wc

Een nieuw toilet wil je natuurlijk zo lang mogelijk nieuw houden. Maar hoe pak je dit het allerbeste aan en welke schoonmaakmiddelen moet je juist wel of juist niet gebruiken? Onze blog vol tips over je wc schoonmaken helpt je lekker lang te genieten van jouw nieuwe toilet! 


Veelgestelde vragen over wc's

Waar moet je op letten bij het kopen van een wc?

Bepaal eerst welk type toilet mogelijk is in jouw ruimte. Wil je van een staand toilet naar een hangend toilet gaan? Dan moet je afvoer wel verplaatst kunnen worden. Check dat met de aannemer van de verbouwing voordat je jouw nieuwe toilet koopt. En bekijk natuurlijk welke type toiletten er allemaal bestaan. Kijk ook eens naar een randloos toilet, verkort toilet, vlakspoel of diepspoel toilet!

 

Welke type toiletten zijn er allemaal?

Op zoek naar een nieuwe wc? Dan heb je om te beginnen de keuze uit een staand of hangend toilet. Een staand toilet is gemakkelijker te installeren, waar je bij een hangtoilet vaak een ombouw moet maken om je toiletreservoir netjes af te werken. Ga je voor een hangtoilet dan heb je de meeste vervolgopties. Denk dan aan een hygiënisch randloos toilet, verkort toilet en maak de keuze tussen een vlakspoel of diepspoel toilet

Wat is het verschil tussen een vlakspoel en diepspoel toilet?

Kies je voor een vlakspoel toilet dan valt de boodschap eerst op een plateau voordat het in het water valt. Dit heeft als voordeel dat je jouw ontlasting nog even kunt bekijken voordat je het doorspoelt en dat je geen last hebt van opspattend water. Wel geeft het geur meer de kans zich te verspreiden. Bij een diepspoel toilet valt de boodschap direct in het water en minimaliseert geur de kans zich te verspreiden. Wel kan dat zorgen voor opspattend water en kun je jouw ontlasting minder goed bekijken.

 

Je toilet schoonmaken, hoe doe je dat het beste?

Het krachtigste middel om je toilet mee schoon te maken is een flinke scheut bleek. Pak goed alle randjes mee, laat het inwerken en zet je toiletborstel rechtop in de toiletpot om deze ook mee te pakken. Borstel vervolgens de wc schoon en neem de rest af met een doekje. Ben je op zoek naar een milieuvriendelijkere manier om je toilet mee schoon te maken? Dan is schoonmaakazijn een goede manier om je toilet mee schoon te maken.