Wastafels

Alles over wastafels vind je hier!

Onmisbaar in je badkamer of toilet, een wastafel! Wel zo hygiënisch & erg praktisch. Met wastafels kun je bij Sanitairkamer gerust alle kanten op. Een industriële zwarte  wasbak? Check! Of een populaire waskom voor op jouw moderne badkamermeubel? Ook zeker mogelijk! Koop je wastafel kant-en-klaar in een set met een meubel en kraan of stel je wastafel zelf naar eigen smaak samen.

Alles weten over wastafels? Bekijk de video!

Benieuwd welke wastafels we allemaal in ons assortiment hebben, welk materiaal het beste is voor je wastafel en waar je op moet letten bij het kopen van een wastafel? Jasper vertelt je in onderstaande video alles over wastafels!

Verschillende type wastafels

Wij zouden onszelf niet zijn als we je geen uitgebreid assortiment wastafels zouden aanbieden. Zo vind je in ons assortiment wastafels:

De perfecte wastafelhoogte

Tijd om je nieuwe wastafel te kopen! Benieuwd naar de perfecte hoogte voor je wastafel? Dit is persoonlijk en heeft te maken met hoe lang jij zelf bent (en de rest van je huishouden is). Gemiddeld wordt een wastafel op een hoogte tussen 70 – 90 cm geplaatst, gemeten vanaf het diepste punt in de wasbak tot aan de grond. Bekijk wat jij zelf een prettige hoogte vindt, bedenk ook hoe hoog je spiegel moet komen en of je wastafel dan nog uitkomt. Tip: plaats de wastafel zeker niet te laag om rugproblemen te voorkomen. 

Trends op het gebied van wastafels

Een wastafel hoeft tegenwoordig echt niet meer wit te zijn en ingebouwd te worden in een meubel. Maak van jouw wastafel een echte eyecatcher en ga voor een vrolijke Marokkaanse waskom, versterk de industriële look met een zwarte of betonnen wasbak of ga voor een karakteristieke look met een vintage wastafel. Wil jij van jouw badkamer echt een wellnessoord maken? Een stenen wasbak geeft een unieke en natuurlijke uitstraling. Versterk je badkamerstijl éxtra door te kiezen voor een gouden, koperen of zwarte kraan. Zo wordt jouw badkamer een echte eyecatcher!

Wasbak of wastafel, is er een verschil?

Of je 't nou een wasbak of wastafel noemt, dat maakt eigenlijk niet uit. Met een wasbak en wastafel wordt namelijk precies hetzelfde bedoeld. Maak je wastafel compleet met een hippe kraan en bijpassende sifon en afvoerplug. Alles lekker in dezelfde stijl voor een stijlvol geheel!

Op zoek naar een goedkope wastafel?

Dankzij ons brede assortiment koop je bij ons voor ieder budget wastafels, maar natuurlijk wel voor de kwaliteit die je van jouw badkamer wastafel mag verwachten. Een goedkope wastafel voor topkwaliteit dus!