Wastafels

Wastafel kopen bij Sanitairkamer

Ben jij opzoek naar een wastafel die geschikt is voor jouw badkamer? Sanitairkamer heeft een ruim aanbod aan wastafels waardoor jij jouw badkamer de look-and-feel kan geven waarnaar jij verlangt in de badkamer. Of je nu opzoek bent naar een basic wastafel of een echte eyecatcher. Bij Sanitairkamer is er voor alle stijlen en eisen een wastafel te koop. 

Wastafel

Heb je ruimte voor een groot badkamermeubel met bijvoorbeeld een dubbele wastafel? Of moet je creatief zijn met je ruimte en is een standaard wastafel de beste optie? Bij Sanitairkamer zijn er wastafels beschikbaar in alle soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard wastafel die bevestigd is aan de muur en zo min mogelijk ruimte in gebruik neemt, maar er is ook keuze uit een inbouw- of opbouwwastafel. Bij een inbouw wastafel valt de kom in het blad van het meubel, waardoor je alleen de binnenkant van de kom ziet. Bij een opbouwwastafel ligt de kom op het blad van het meubel en gaat de aandacht veel meer naar de waskom zelf. De wastafels verschillen qua uitstraling, prijs en kunnen bestaan uit verschillende materialen: natuursteen, hardsteen, keramiek, glas, metaal of kunststof. 

Andere soorten wastafels

Naast de wastafels voor in de badkamer zijn er meerdere wastafelvarianten te koop bij Sanitairkamer. In het toilet wordt er vaak gebruik gemaakt van een fontein die verkrijgbaar is in verschillende modellen, zoals driehoekig, ovaal, rechthoekig, rond en vijfhoekig. Deze verschillende vormen zijn verkrijgbaar om het toilet zo praktisch mogelijk in te richten. Een andere fonteinvariant is een bidet. In Nederland is een bidet nog niet heel populair, maar vooral in Frankrijk is een bidet al vaker te vinden. Deze wastafel is meestal laag gemonteerd, zodat je gemakkelijk het achterwerk kunt reinigen. Door sommige mensen wordt een bidet ook gebruikt voor het wassen van de voeten. De laatste wastafelvariant die te koop is bij Sanitairkamer is de gootsteen. Gootstenen zijn vaak wat dieper, zodat je bijvoorbeeld makkelijk emmers kunt vullen. De gootstenen zijn vaak voorzien van een koudwaterkraan, maar het is ook mogelijk om een warmwaterkraan aan te sluiten. 

Meer informatie

Heb je vragen over bijvoorbeeld wastafels of wil je advies? Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast kun je voor meer informatie kijken bij de veelgestelde vragen of algemene voorwaarden. Om een nog beter beeld te krijgen van de producten kun je langs gaan bij een van onze showrooms in Harderwijk of Nieuwegein.