Wastafels

Wastafel kopen bij Sanitairkamer

Onmisbaar in je badkamer of toilet, een wastafel! Wel zo hygiënisch & erg praktisch. Met wastafels kun je bij Sanitairkamer gerust alle kanten op. Een industriele wastafel? Check! Een wastafel met waskom voor in jouw moderne badkamer? Ook zeker mogelijk! Je koopt je wastafel met kraan, zonder wastafelkraan en met badkamermeubel of zonder badkamermeubel. Hierdoor kun je zelf je wastafel samenstellen.

De perfecte wastafelhoogte

Tijd om een wastafel te kopen! Benieuwd naar de perfecte hoogte voor je wastafel? Dit is persoonlijk en heeft te maken met hoe lang je (en de rest van je huishouden) bent. Gemiddeld wordt een wastafel op een hoogte tussen 70 – 90 cm geplaatst, gemeten vanaf het diepste punt in de wasbak tot aan de grond. Bekijk wat jij zelf een prettige hoogte vindt, bedenk ook hoe hoog je spiegel moet komen en of je wastafel dan nog uitkomt. Tip: plaats de wastafel zeker niet te laag om rugproblemen te voorkomen. 

Op zoek naar een goedkope wastafel?

Dankzij ons brede assortiment koop je bij ons voor ieder budget wastafels, maar natuurlijk wel voor de kwaliteit die je van jouw badkamer wastafel mag verwachten. Een goedkope wastafel voor een top kwaliteit dus! 

Inspiratie opdoen? Kom naar onze showrooms!

De keuze in wastafels is reuze en we begrijpen het als je jouw nieuwe badkamer wastafel eerst in het echt wil bewonderen. Neem daarom een kijkje binnen een van onze showrooms waarin ons assortiment wastafels in het echt te bekijken is. Ben je nog in twijfel en kun je wel wat advies gebruiken? Ook daar zijn we voor! Onze toppers in de showrooms of telefonische toppers zijn gedreven om je te helpen bij het maken van een juiste keuze. Wees welkom!